reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hejka :)

A ja tu miałam tak, że nie dość że nie robią tu lewatywy, to nie golą i jeszcze każą jeść przed porodem, żeby były siły na rodzenie:tak:
Co do pęcherza płodowego to masakra też u mnie! Też się przebić nie mogli, a jak próbowali to bolało prawie jak same skurcze. Masakra.

reklama
Kinia, wysłałam Ci wczoraj życzenia sms, ale nie wiem- dotarły? jak się udała rocznica?
Dotka tak dostałam smska ale nie było kiedy odpisać :p hehe no fajnie było! goście dobrze się bawili i my też, jedzenie smakowało bardzo:) i jeszcze zostało bo ja jak robię to full hehehe. Jestem zadowolona bardzo.

Dziś troszkę nijak sie czuje.
rano brzuszek bolał i mam już brunatną wydzielinkę przy podcieraniu wiec @ zaraz.

My właśnie wróciliśmy od dentysty - cała ferajna :-)
Jestem w szoku powiem szczerze... bo na NHS - nasze NFZ, w gabinecie od razu rbili nam rentgen, wynik pojawił się od razu na monitorze. M ma do leczenia dwa zęby, ja żadnego i - od razu wypełnili mu jednego białym "czymś". Wygląda jak plomba zwykła, ale to coś co ma zniszczyć próchnicę bez borowania, bo ząb jest za słaby na borowanie, i za dwa tygodnie będzie miał zasklepianą diastęmę i wypełnianego dziś przygotowanego zęba... i wszystko za free :szok:

My właśnie wróciliśmy od dentysty - cała ferajna :-)
Jestem w szoku powiem szczerze... bo na NHS - nasze NFZ, w gabinecie od razu rbili nam rentgen, wynik pojawił się od razu na monitorze. M ma do leczenia dwa zęby, ja żadnego i - od razu wypełnili mu jednego białym "czymś". Wygląda jak plomba zwykła, ale to coś co ma zniszczyć próchnicę bez borowania, bo ząb jest za słaby na borowanie, i za dwa tygodnie będzie miał zasklepianą diastęmę i wypełnianego dziś przygotowanego zęba... i wszystko za free :szok:
Mou, super...pakuję się i jadę do Was...znajdzie się miejsce i praca? ;-)

Urodziła???? Ekstra:-) Ale naturalnie w końcu czy cc??? Wszystko OK???Pozdrów ją serdecznie, niech uściska małego :-)
Ja też jestem chora, chyba będę dzisiaj spać na siedząco bo taki mam katar że nie mogę oddychać. Dzisiaj za krople do nosa z solą morską zapłaciłam 21 zł i te były najtańsze - masakra!!! Ale nie miałam siły jechać do tańszej apteki - marzyłam o drzemce. Właśnie wstałam i trochę mi lepiej.
Fiolecik zdrowia!!!
Kinia przykro mi z powodu @:no:
Ja jutro robię kolejny test ale i tak wiem że będzie negatyw....po prostu to czuję....
Dotka Ty to najpierw urodź a potem pracy szukaj :-)

:-D:-D:-D:-D AAAAAAAAAAAAAAAAAA!

PAJECZKO - GRATULACJE WIELKIE !!!!!

Jak tylko dojdziesz do siebie, czekam na wieści :tak:

Kinia - już niebawem się uda, wierzę w to! :tak::tak::tak:

Fioletowa, Enya - zdrówka życzę :tak:

Dotka - miejsca nie ma ... a praca pewnie by się znalazła :-) Chyba że miejsce w szedziku :-D

reklama
Dotka - no przecież napisałam że w szedziku :-D:-D:-D images.jpg

Do góry