reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

u nas młody początek miał trudny, strasznie płakał i jedna z pań mi powiedziała, że były trzy panie - jedna do Artura, dwie do innych dzieci
dobra, spadam popracować, pranie rozwiesić, coś zjeść, bo się coś zebrać dziś nie mogę

reklama
Mou co za tragedia, nie wytrzymałabym tego psychicznie...

Ja robiłam dzisiaj sikańca i oczywiście -jak sie patrzy ale co tam jeszcze chyba jestem dobrej mysli,

siedze w pracy nudy jak cholercia...

Dotka dzieki ze przyjełaś zaproszenie na FB ;p

jakieś dziewuszki jeszczę chętne ? ;) niech podeśla dane na prv ;P

My w poniedzialek mieliśmy z D małą stłuczke pękł przewód hamulcowy i Darek musiał hamować na znaku drogowym bo inaczej wjechalibyśmy w tyłek innemu samochodowi, dobrze ze prędkości nie mieliśmy duzej bo jakies 55/65km na dodatek to w jakieś wiosce było podrodze do domu i przez chodnik przejeżdzaliśmy zeby sie na znaku zatrzymać dobrze ze nikt nie szedł w tym czasie.. masakra jakaś. Jak sie po wszystkim D zapytalam jak ty wyhamowałeś wkoncu a on do mnie ze sam nie wie;/ jak nam droga do domu zawsze zajmuje z Wroclawia jakąś 1h15min to wracaliśmy 3,5h masakra czekaliśmy aż tata po nas przyjedzie i ojciec jechał autem na ledwo naprawionych hamulcach (były mega słabe) i dziekuje Bogu ze to się tak skonczyło a nie inaczej.

ja wpadam tylko do koleżanek pochwalić się moim szczęściem

Izunia urodzona poprzez cc 10.09.2012r. z wagą 4060gr i dł. 58 cm 10 pkt

P1000093.jpg

Załączniki

• Izunia.jpg
    Izunia.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 38
Alebur gratuluję, prześliczna mała i jaka duża!!!
Czekamy teraz na Pajeczkę:)
Mou testuję jutro :-)
Siwa ja już 2 razy jechałam bez hamulców - raz wyciekł mi płyn hamulcowy po wymianie (prawdopodobnie mechanicy nie dokręcili czegoś i powoli wyciekał) i przejechałam całe miasto bez hamulców - hamulec wpadł mi w podłogę jak już jechałam....A drugi raz coś pękło i jak jechałam po Alę do przedszkola stało sie to samo....I bez hamulca jeździłam cały dzień bo wtedy musiałam...Przerąbane jest - hamuje sie tylko skrzynią i ręcznym w ostateczności:) Dobrze że dużo jeżdżę - zresztą zrobiłam prawko w wieku 17 lat (pochwalę się że za pierwszym razem:-) i uwielbiam jeździć). Pod warunkiem że jest widno bo w nocy jestem ślepa - mam sporą wadę wzroku i astygmatyzm w jednym oku....Wiem że było groźnie i dobrze że nic się Wam nie stało:) A co do testu to powtórz za 2 dni - mnie też póki co nic nie wychodzi....

Ostatnia edycja:
Mój test z dzisiaj - nie wiem co o tym myśleć....Tempka w dół, ból podbrzusza @- owo straszny, ale szyjka nadal wysoko i twarda, piersi bolą, brodawki powiększone i niedobrze mi jest....Zobacz załącznik 501016 widzicie tam coś??? Bo mnie się wydaje że ten test jakiś wadliwy jest - dziwnie wysechł -dwukolorowo....Jutro powtarzam - proszę trzymajcie @ i wierzące proszę o modlitwę bo naprawdę niewiem co myśleć....

A tak w ogóle to hello!!!!Czemu nikt się nie odzywa??? Dotka to wiem że u mamy jest a reszta??? Dziewczynki!!!:-):-)

reklama
hej
enya no nie wiem dziwny jakiś

a ja się mało odzywam, bo choruję, szlifuję, dziergam, sprzątam, piorę i inne takie rzeczy w trakcie wolnego ;-)
miłęgo dnia i kawką i śniadankiem dzielę :-D

Do góry