reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Mou u mnie ostatnio to niestety nie działało:(:( czekam... cierpliwie chociaż już zmeczona jestem... dzisiaj prawie całą noc nie spalam :( brzuch mnie bolał...

reklama
Witam wszystkie staraczki :)
Jestem tutaj zupełnie nowa i nie wiem czy w dobrym temacie umieszczam moje pytanie..
Mianowicie wykonałam dzisiaj test ciążowy i pokazał się cień drugiej /upragnionej/ kreseczki! :)
Nie chciałabym się niepotrzebnie rozczarować, bo bardzo marzę o dzidziusiu.Zatem wklejam zdjęcie testu i bardzo proszę o interpretację:) test15092011.jpg

Cześć dziewuszki :-D

Enya - czekam na Ciebie...

Niecierpliwa
- faktycznie to nie ten wątek co trzeba. Polecam Ci stronkę
Pregnancy Test Gallery - Most Recent | Countdown to Pregnancy tam wklejasz zdjęcie, i masz głosy czy według kogoś to "tak" lub "nie"
Ale uprzedzam, bo zdarzają się osoby które odpowiedzą "nie" bo stwierdzą że wstawiony pozytywny test jako "unsure" jest chęcią pokazania pozytywnego testu, i jeszcze połechtania (bo tak naprawdę wiedzą że test to +) tylko chcą się nacieszyć tym, że jeszcze ktoś im to zaznaczy.

Nasz wątek nie jest polskim odpowiednikiem "countdown to pregnancy tests..."

cześć kochane,

Pajeczko, wysłałam Co na prv ;-):-)

fiolecik
, ale śliczne, ja też chceeeee...chyba sobie kupię coś takiego, żeby sobie w domu "dziergać" uwielbiam coś takiego- rewelacja :-)

Mou, ja w pierwszej ciąży mega przytyłam, bo tylko jadłam i spałam :zawstydzona/y: później schudłam mega, od razu po porodzie nawet brzucha nie miałam, a jak przestałam karmić i zaczęłam normlanie "wpierdzielać", bo nie nazwę tego jedzeniem znów przytyłam, później znó schudłam i znów przytyłam i tak non-stop, jak kaczka...ech :dry:

uciekam na enpr zaglądnąć co się dzieje, miłej nocki :-)

Enya - bo mnie kciuki już bolą!!!:-D

No i witam się niedzielnie. Pogoda do d... M pracuje dziś do 17 :szok: tzn. "pracuje" siedząc i nic nie robiąc, bo jako jedyny na terenie nie może nic robić ze względów bezpieczeństwa. Czyli 9 i pół godziny siedzi i czyta, czyta czyta... czasami śpi. I mu za to płacą :-D ale ja bym dostała k... i trochę mu współczuję, bo takie nic nierobienie jest bardziej męczące niż praca :tak:

Słuchajcie, od 3 dni nie biorę casta... bo zapominam się. Zaraz pognał i połknę, ale strasznie dziwny okres mam po nim. Cały czas kłuje mnie w jednym miejscu jakby mi ktoś śrubokręt wwiercał. Dziwna reakcja po casta. To nie ból małpowy zupełnie. Bardzo bardzo dziwne :confused2:

Pajka - rodzisz??? :-D

reklama
witam
eee nie rodzę i się nie zapowiada...

Mou
mnie to chyba nic nie ruszy... psychicznie nastawiam sie na CC którego bardzo nie chcialam... ale wolę się nastawić teraz...

Do góry