reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Fiolecik M poprawi pieczątkę tak aby to berło się dobrze odbiło ze szczegółami. w pn wtedy wysyłeczka ok? :blink: generalnie literki pieknie wypaliło, zobaczysz sama :)

Miłego dnia

ja już po pracy!
ruszamy na duże zakupy na jutro:happy2:

reklama
Kinia dziękuję bardzo, wiedziałam że to dobry pomysł żeby to załatwiać po znajomości - szkoda że nie przez allegro, bo bym wam śliczną laurkę wystawiła :* ale i tak pochwale was na fejsie :D
tylko najpierw zaproszę więcej ludzi na stronę

no i dobrze :-D
na razie nie zapraszałam, bo chcę wrzucić logo [ten mój mąż to wolno pracuje ;-) a serio to ma mało czasu, bo jak ja coś robię to on się dzieckiem zajmuje, a wtedy przy kompie nie posiedzi] i jakąś fotę w tło
żeby nie było tak łyso

Dotkass coś Ty włączylo mi się wicie gniazda :-D przez 3 dni miałam istny armagedon takie porządki :-D

Mou ja Cię proszę:-)na razie plan jest taki, że jak do 20 nie urodzę to 20 mam się stawić na oddzial na wywołanie porodu:-D jak nie ruszy po oxy będą ciąć...

ogolnie jestem zdolowana... mam nerwa na wszystkich piszących smsy mam ochotę ich zabić... jak wejdę na FB to już piszą, na GG to samo...mam ochotę zniknąć!

o kurde, do 20. każą ci czekać?
masakra.... ano w sumie tydzień po terminie... też tak miałam, życzę żeby jednak Adrianek szybciej wyszedł niż mój Artur

Fiolecik no oni daja taki tydzień rezerwy bo położna mi mówiła, że czekają na rozwinięcie akcji..., że może samo pójdzie...chociaż ja bym poszła wcześniej bo nie chce rodzić w weekend...

ja poszłam tydzień po terminie [piątek] w sobotę wywołanie, nic, w niedzielę znowu oksy i po 18 zrobili mi cc, więc mam nadzieję że ciebie ruszy w poniedziałek

reklama
Do góry