reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
witaj Sou :-D życzę szybkich kresek

a ja się pochwalę wczorajszymi ćwiczeniami ;-)
myslę że jak na drugi raz w życiu całkiem nieźle mi to poszło to grawerowanie na szkle
:-D

halloween640.jpgzlomek640.jpg

Witam...........

u mnie do bani.
lece z temp w dół jak widzicie........ czuje sie kiepsko.
Musze sie zebrać do roboty iść. Dobrze że na swoim się jest i można iść kiedy się chce.

miłego!

hej,

fiolecik
, suuuuuper :-)

Kinia, a ja obstawiam, że u Ciebie tempka jutro lekko do góry i tak już zostanie- nie smutaj się :tak:

zaraz się zbieram na miasto a później do ginka na wizytę, liczę, że dziś zobaczę naszą Małą Kropeczkę, trzymajcie proszę kciuki

miłego dnia

i witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Dotkass trzymam kciuki za usg

Kinia nie smutaj się, jeszcze nie wszystko stracone

ech nawdychałam się tego szkła wczoraj, trzeba używać maseczki i okularów ;-)
dziś po pracy jadę do szklarza pogadać o ewentualnych materiałach [chcę żeby mi wycinał podstawki pod kubki a ja będę rzeźbić] jak się nauczę na płaskim to będę kminić karafki kieliszki, szklanki

fiolecik, super pomysł :-) i super fun :tak:

Kinia, a widziałaś mój wykres to popatrz, bo ja miałam mega skok, a później mega spadek i co??? ;-) ja poprostu wierzę, że jeszcze nic straconego i tyle

O kurczaczek!!!
AAAAAAAAAAAAAAA..... wędzimy dziś. Cała pachnę jak szyneczka :-D fajny zapach na talerzu, a sama - chętnie bym się uwędziła, i wytopiła tłuszczyk he he.

Dlatego też nie mam siły ani okazji na BB.... ale nadrobię jutro. Obiecuję :tak:

reklama
tak na szybko relacja po wizycie, USG na 27.09, bo aparatu w gabinecie nie było, a poza tym wyniki badań rewelacyjne, macica rośnie, cytologia rewelacja, za 3 lata kolejna dopiero ;-):tak: no i po wizycie spokojniejsza jestem po rozmowie z moim ginkiem :-)

dobrej nocki, odezwę się jutro

Do góry