reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Siema dziewczynki

a ja chora... mam łupież pstry cala jestem w krostach wszystko mnie swędzi masakrycznie zle sie czuje... dostałam zwolnienie na tydzien ale siedze w pracy bo oszalałabym w domu sama.. pogoda do du.. boli mnie głowa.. Kacper dzisiaj w nocy przyszedł i spał z nami tak słodko się przytulił do Darka moje słodkie chlopaki :)

D łyka salfazin Dzieki Mou i od razu mam pytanie czy którejś facet brał ten salfazin? bo moj D stwierdził ze czuje sie jak na jakims "haju" po tych tabletkach :p

Jeżeli chodzi o gotowanie to ja uwielbiam eksperymentować i w kuchni czuje sie jak królowa :p

reklama
nie nie marudzi:) wie że to dla nas robi.
on jeszcze łyka inne witaminki. min. L-karnitynę. kwas foliowy..
:happy:
a ja kwas foliowy i acard

acard to inaczej aspiryna ale inna dawka podnosi temperaturę ciała zmniejsza stężenie płytek krwi a wiadomo że im cieplej tym lepiej dla fasoleczki gdy się zagnieżdza. łyka się od owulacji 1tab dziennie.Tylko że ja wiem że powinnam bo jestem po dwóch poronieniach... nie powinno się łykać tego leku tak od tak se raczej..ja powinnam sama porozmawiać z lekarzem ale nie mam czasu.
kwas foliowy niby pomaga w zwiekszeniu ruchliwości plemniczków:)

reklama
Siwa acard pomaga ponadto na ukrwienie macicy i ułatwia zagniezdżenie. Po rozmowach z dziewczynami w wątku po poronieniach wiem że acard można brać praktycznie cały czas, nawet od 1dc. Mnie to też dotyczy. Brałam acard przez 2 cykle ale zrezygnowałam bo miałam bardzo obfite @ - wiadomo to ukrwienie....:-) Ale od dzisiaj do @ znowu biorę tak na wszelki wypadek chociaż nie chce mi sie w cuda wierzyć...
Co do mojego K jakoś nie pomyślałam żeby coś brał...Muszę to nadrobić jak przyjedzie:-)

Do góry