reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dotka - ja Cię wywołałam he he a sama zniknęłam :-D
Teraz muszę looknąć jaki to rozmiar w UK

Dobra - sprawdziłam... ale coś mi nie gra, bo te są na mnie o rozmiar za małe, więc wątpię czy Ty jesteś mojego XXXXXLLL rozmiaru. Ale z doświadczenia wiem, że często gęsto tabele są zupełnie różne.

I teraz inaczej, jak nie chcesz publicznie :-D:-p to podaj mi cm w pasie i szerokość nogawki jaka będzie dobra. O ile Ci się podobają te spodnie ??? Oczywiście jak w moim przypadku to ... nexty he he he

no dobra, one mają w pasie bez rozciągnięcia 96 - po rozciągnięciu dochodzi do 120cm. I miej na względzie, że ciążówki rozciągające się w ten sposób są pod brzych a nie na całą talię, jak te z całym wielkim pasem. ale ja w identycznych przechodziłam ciążę od początku do końca.... tylko w rozmiarze 38... hlip hlip

A ! no i w udach obwód 60cm. Tylko, jeśli masz mniej w pasie niż minimum, to pasek się na nic nie zda, i będą Ci po prostu zwisać z tyłka :)

Ostatnia edycja:
reklama
kochanie, w pasie w tej chwili jak się najdałam mam 92 cm, ale udo mam niestety 65 cm :-(, są śliczne, ale obawiam się, że będą za małe a ile byś chciała za te spodnie?

Dotka - nic bym nie chciała :no: Ale jak kochana możesz mieć w obwodzie 65??? skoro ja totalnie atletyczna, i pod tkanką tłuszczową mam mięśnie jak piłkarz - dalej mieszczę się bez mała w te spodnie??? Mało tego! Mój M ma szczuplejsze uda ode mnie. A on mierzy 189. Ja 176. Coś chyba zmierzyłaś swój obwód u granicy niższej - po środku, między kolanem a pachwinami tak? . U granicy pachwin, udo ma w tych spodniach 70cm. Jestem pewna że będą na Ciebie dobre!
Dawaj adres na priva.

a to żeśmy się źle zrozumiały...już daję :-) kochanie, ja też mam kawał uda i też pod tłuszczykiem mięśnie, jak zacisnę udo, to mogę udusić hehehe

Ostatnia edycja:
Mou to Ty wysoka dziołcha jesteś!!! Rany - ja mam 165 cm i zawsze chciałam mieć tak z 5 cm więcej, a Ty normalnie o 10 cm mnie prześcigasz:-) Hehhe moja koleżanka jest teraz w drugiej ciąży - w pierwszej przytyła jakieś 30 kg i tylko dresy męża na nią wchodziły hehhee, a teraz zaparła się i powiedziała że nigdy wiecej, i powiem Wam że jest w 8 mc a laska z niej jak się patrzy. Nawet jeszcze gościu za nią zatrąbił jak ją z tyłu zobaczył hehhe, ale jak się obróciła to mina mu zrzedła;-)
Ja w 7 mc śmigałam jeszcze na dyskoteki i branie miałam że hej:-)Ech, fajne czasy....
Siwa słuchaj uważam tak jak mou - jak ten Twój taki zaparty to chociaż Go farmakologicznie podkuruj. Ale tak naprawdę to jeśli chce tak zadziałać ostro z rozmnożeniem rodu a nie chce iść na badania kiedy już Ty wyczerpałaś możliwości to jak On chce to zrobić??? Kurcze przecież to żaden wstyd, wiem że facet mysli innymi kategoriami, ale cóż -czasami są wyższe cele. Słuchaj - wystarczy że pobierzesz materiał w domu i pobiegniesz szybko zrobić spermiogram -on nawet nie musi iść. Spróbuj jeszcze z nim pogadać:-)
U mnie mnóstwo białego śluzu - po prostu czuję jak leci - przypominają mi się słowa Zoi że ona też tak miała:-)
A i dowiedziałam się że mój K przyjeżdża na cały miesiąc o 07.12 do 06.01. - ale będzie robota hhehehe - wtedy ma szans - musimy trafić w sedno:-) A co z tego bedzie - to sie okaże. Jestem happy!!:-D
Dotka a Ty kiedy masz wizytę i USG??? Twoja Amelcia się cieszy??
Kinga ale ten Twój wykres wygląda obiecująco mmmmm:-)
A ja byłam dzisiaj z moją Alą u dentysty - mój odważniak nawet ni pisnął jak jej dentystka borowała i klajstrowała dziurę. Jestem z niej potwornie dumna - jeszcze czekają nas ze 2 wizyty bo wyrżnęła jej sie już 6-tka i wyrosła stała jedynka, a on ajuż się nie może doczekać:)

Ostatnia edycja:
heloł
kawą dzielę

ale jestem nieprzytomna, masakra, tak niedospałam
ale jestem zadowolona bo robię drugą parę getrów dla dziewczynki 3-4 lata "jóżowe" i fajnie wychodzą
:-D

hej,

fiolecik koniecznie się pochwal jak skończysz :tak:

Kinguś zdrowiej nam kochana 9.jpg

enya, gratulacje dla Alutki i dumnej Mamy, a jeżeli chodzi o mnie to wizytę mam w czwartek po południu i mam nadzieję, że będę miała od razu USG :tak:...ja też przytyłam w pierwszej ciąży 30 kg, teraz też postanowiłam sobie bardziej wagę kontrolować, tymbardziej, że zaczynałam z wyższą :zawstydzona/y:

reklama
Do góry