reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Siwa - przyjdzie przyjdzie, czuję to w kościach, tylko ciekawe kiedy po castagnusie. Może mi się wydłuży cykl? Kto wie... oby nie :-) lubię swoje krótkie cykle :tak:

reklama
Mou właśnie napisałam do D zeby zajechał do apeteki i zakupił ten salfazin :) ciekawe co z tego wyjdzie :)

dzieki Kinia i właśnie tak zrobie ze bede pisała jak bede miała tylko czas bo nic nie da zamkniecie sie w sobie itd

Wróciłam niedawno z moim małym trutniem :-) jestem tak padnięta, że szok. Chodzę i ziewam, i nic mi się nie chce. Taka pogoda jest straszna, ludzie chodzą po ulicach jak zombie, albo jak śnięte ryby:-D. Chyba sobie lampkę winka czerwonego po obiedzie zapodam. Może ciśnienie mi podskoczy, kawa nie pomogła niestety.

A! Skończył mi się tusz, i koleżanka poleciła mi ten, którego ona używa. Zamówiłam sobie bo zawsze podobały mi się jej rzęsy. Dziś przyszedł, i dawaj do lusterka. Super jak dla mnie, mam dwa razy dłuższe rzęsy. Bardzo jestem zadowolona, i to tylko rimmel, nie żadne nie wiadomo co. :tak:

Fiolecik - no właśnie, czasami fajny kosmetyk może nieźle poprawić humor. Mi poprawił he he. Szczególnie, że razem z tuszem przyszedł termometr do mięska (do żywności ogólnie) i strzykawka do nastrzykiwania mięsa. Właśnie nastrzyknęłam prawie 10 kilo mięsa :szok: solanką, i za 3 dni wędzenie się rozpoczyna :)
No normalnie mięsko będzie na święta, tak żeby sobie kawał szyny z ćwikłą pożreć :tak: mniami...

Kinga - to w PL też taka śpiąca pogoda? No ja co chwila przysiadam bo nie wyrabiam, a chałupka do ogarnięcia jak się patrzy. Pranie do wywieszenia, dwie suszarki do poskładania... ech. Nie chce mi się.

Dotka - a Ty jaki nosisz rozmiar spodni hę ? Bo mam jedne ciążowe dużo dużo dużo za małe na mnie. Nowiusieńkie. Kupiłam będąc w ciąży, ale ani razu nie miałam ich na sobie. Jak by były dobre to Ci prześlę. Tzn kumpela by Ci wysłała za miesiąc będąc w PL.
W innym wypadku będę musiała je wystawić na ebay. Bo tylko miejsce zajmują. Zdjęcie0486.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Mou, kochana, jestem, melduję się skruszona ;-):zawstydzona/y: kochanie ja aż wstyd się przyznać, ale teraz szukam ciuszków na ciążę w rozmiarze 44-46 bardziej 46 :zawstydzona/y:, bo tylko ten rozmiar ma szeroką nogawkę w udzie, aczkolwiek znajoma wysłała mi spódnicę rozmiar 4 i w biodrach jest ok (na styk prawie)

Ostatnia edycja:
Do góry