reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
a ja od rana mialam troszke dodatkowej pracy
my w tym cyklu serduszkujemy ile wlezie ;-) no i szykujemy się do "urlopu" - po przejsciach dostalam czwartek i paitek wolny i spadamy do malborka i gdanska
:-D troszkę odpocznę :-D

maz mi mowil ze pewnie w polsce uda mi sie zaskoczyc tylko ze watpie bym 12 wrzesnia miala owulacje bo ona zapewne przyjdzie 7-9 wszystko zalezy kiedy mi sie @ pojawi w tym miesiacu gdyz wciaz jej oczekuje :tak:
Jestem ostatnio od tygodnia poddenerwowana i nie potrafie sie na niczym skupic,wiec raczej @ max tydzien i bedzie:happy2:

Hejka :)

Ja na mecie. Jeszcze 2-3 dni i @. Dziś zresztą chyba się zaczyna, bo już różowy śluz jest, tak więc... Jeśli ktoś kibicuje mojej wpadce to już po ptokach :-D

Zoi - no wiesz, ja właśnie zaszłam w ciążę na urlopie w Polsce hi hi... tak więc trzymam kciuki. :tak:

Dotka - a jak Ty się czujesz? Brzuszek rośnie??? :-D

hej kochane,

Mou, czuję się super, gdyby nie delikatne bóle raz na jakiś czas na wysokości blizny po CC, jak narazie moja ciąża przypomina mi całkowice pierwszą, hmmm...prawie, bo brzuch już mam, ale to pewnie kilogramy, które gdzieś tam uchodowałam na czarną godzinę ;-):-D

Dotka
od mojej ostatniej nieobecnosci widze wiele sie pozmienialo i gratuluje Ci fasoleczki i bardzo sie z tego ciesze ze Ci sie wkoncu udalo :happy: Ja z koleji biore sie za robote w domu,maz wzial troche urlopu by posiedziec z nami wspolnie i tak sie wowczas dekuje razem z nim i mniej na komputerze :-) Co do bolow blizny po cc to ja mam tak od dluzszego czasu ze mnie pobolewa ale niestety ciazy brak gdyz ostatnie BHCG wyszlo 0,5,wogole to mi sie wydaje ze nawet w przytulankach nie trafilismy na owulacje gdyz mi sie jakos specjalnie nie chcialo przytulanek kiedy to mialam ciagnacy sie sluz ale za to na kolejny dzien mialam ogromna ochote az obudzilam meza o godz. 2 w nocy :rofl2: Wiem ze ostatnio sie opuscilam na forum ale spowodowane to jest ze wiele mam spraw zwiazanych z wyjazdem jak i zdrowiem bo od stop do glow robie wyniki teraz aktualnie jestem w trakcie czekania na wynik testu na watrobe i mysle ze juz nic wiecej mi nie pozostalo hmm. No nic w kazdym badz razie wyniki sa wszystkie jak narazie ok lacznie z hormonalnymi jedynie co to cysta doskwiera czasem i ma wielkosc 4.82 cm wiec wciaz jednak rosnie a nie jak myslalam wczesniej ze przestala rosnac ale ponizej 5 cm nie chca jej nawet usuwac ale mowili ze jest wypelniona plynem jedynie a nie krwia wiec ponoc jest mniej grozna dla zdrowia jak wrazie peknie. Pozdrawiam was kobitki i zycze udanych staranek jak i tym zaciazonym zycze jak najspokojniejszego przechodzenia ciazy :happy:

hejo
ostatni dzień w pracy przed weekendem... uffff
dziś tylko pakowanie a jutro po śniadaniu w trase
już się nie mogę doczekać, będzie fajnie :D

ja u nas nie wiem jak w tym cyklu będzie - testy owu miałam jakieś pogibane, ale nie wiem czy zmieściłam się w czasie odczytu, ostatnie dwa dni bez przytulanek, wiec tez nie wiem czy i jak trafiłam
no ale teraz się na nic nie nastawiam, zakładam firmę po powrocie, wiec pewnie od 1 października będzie działać a potem spadam z tej firmy
i modlę się żeby wyszło

reklama
Cześć dziewuszki :-)

Ale macie fajnie :) urlopik nad morzem mmmm...
My za 6 dni jak będzie ładna pogoda - wybieramy się na cały dzień, no ale my mamy 1,5 godziny drogi nad morze, więc jak tylko ładna pogoda, to robimy sobie wypadziki :)

Ja pojutrze zaczynam nowy cykl, i dobrze - na plaży nie będę przeciekać bo będzie już po @.
Zrobimy sobie jakiś fajny piknik, a niunia będzie grzebać w piachu :-D

... a tak w ogóle to mam sierpniowego doła! za 12 dni wypada mi 30!!!! aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! :szok: teraz jeszcze cieszę się swoją 20stką chlip chlip.
Wiem, wiem, staruszki, niektóre mnie przebijacie już buhahahahaha :evil::evil::evil::-p

Do góry