reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witam sie porannie kochane staraczki :)
Troszke mnie nie było ale powracam z zdwojoną siłą :-)
Nic nie wychodziło wiec postanowiliśmy zrobic sobie cykl przerwy by nie zwariować i troszke odpocząć.

Wczoraj byłam z przyjaciolkami na piwku :D a dzisiaj ledwo zyje.Owulka prawdopodobnie juz jutro :)

fioletowa-najlepszego dla synka :) zdrówka dużo :)

Ostatnia edycja:
A ja już po wizycie u gina ale jestem narazie za bardzo wkurwiona żeby coś napisać. Może jutro z pracy mi się uda. Ogólnie dupa bo albo już po owulce albo w ogóle jej nie było - ten konował nawet tego nie wiedział. Jadę spotkać się z koleżankami i odreagować bo już dawno nie ogarnęło mnie aż tak duże zniechęcenie...
Dotka a jak Ty???

witam dziewczynki

pokazuje sie, ze żyje:)

musiałam mieć dzisiaj usuniętego zęba... boli jak skurczybyk... boli oko, policzek i ucho... miodzio... ale jutro bedzie lepiej:eek:jak dożyję :-D

Pajeczko, super (że żyjesz), nie fajnie (żeś obolała) ;-)

fiolecik, znaczy się, że było bzykanko ;-)???

enya, przytulam kochanie, ale skorokonował, to może wcale owu nie było :sorry:

ogólnie, zadowolona z wizyty, karta założona, więc ok, USG dpiero w 12 tc, ale wyszłam spokojna z gabinetu i jakoś mnie nie ciągnie, po rozmowie z ginem nie czułam nawet potrzeby, tymbardziej, że moje wyniki krwi i moczu są rewelacyjne, więc cóż, chyba czas się pochwalić :-)

dobrej nocki

wpadłam życzyć miłego dnia i zaraz uciekam sprzątać i projekt kończyć (3-ci tydzień nad nim siedzę, nad czymś co robi się w kilka godzin :dry:), trafiła mi się taka marudella, że już nie wiem co mam poprawiać, żeby było dobrze :wściekła/y:

reklama
Dotka skąd ja to znam.... u nas M poprawia projekty co i rusz:/ ludzie są upierdliwi heh dupe trują ze na zaraz że szybko ale jak co do zapłaty to odwlekają i chcą zmian... krętacze. grrr

Do góry