reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ja dopiero teraz jestem ponieważ po wczorajszym tornado w świętokrzyskim wypierdzieliło mi okno w kuchni, zalało router i dopiero teraz trochę podsechł i mam neta:-)
Fioletowa i dobrze:-) Ja od 5 lat pracuję w pokoju z laską z którą się kompletnie nie dogaduję - Ona, totalna plotkara, matka- kwoka, taka z najpiękniejszych i najmądrzejszych, cały czas jej gorąco więc wietrzy, moje perfumy jej śmierdzą (ona czuje a inni nie),wiecznie odchudzająca się (rusza gębą cały czas w pracy)i zero sportu, wpierdzielająca się w moja robotę...I ja - nie odzywam się, zaciskam zęby i też myślę że do czasu...Mam uprawnienia do prowadzenia biura rachunkowego, ale czekam aż zajdę i trochę odchowam bo do wychowywania dzieci mam super pracę.....Ale i tak Cię popieram- mój mąz jak wróci też będzie kombinował sam z działalnością. Mam nadzieje że Ci się super uda,a przede wszystkim że zajdziesz w tą ciążę jeszcze przed....:-)

reklama
No normalnie, było zamknięte, ale mam stare okna ( w tym roku wreszcie wymieniamy) i puściły zawiasy -całe nie wypadlo ale zalało kuchnię....A ja trzymałam w tym czasie drzwi balkonowe bo bałam się że je wyrwie razem z zawiasami (siła przeogromna!!). Nie spałam pół nocy przez to ale i tak to nieważne- mam nadzieję że moje pęcherzyki dotrwają do owu!!! Jeszcze tylko 1,5 dni i będę wiedziała.....:-)

Witam Was... mąż mnie rano obudził zapachem kawy i podał mi ją do łóżka:) do tego pyszna muffinka i świeczuszka do zdmuchnięcia :) jak miło....... "marzenia są po to by o nich marzyć i je spełniać"
happy.gif

fiolecik dobry wybór! powodzenia:)
Ja też bede starała się o dotację jeszcze teraz...:tak: U mnie we wrześniu myślę ruszy wszystko.

Biore się za pracę!
Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
enya hehe masz 666 postów :evil:

cześć laseczki

ja tu nie zostanę, to już postanowiliśmy...
w piątek jadę zobaczyć co z dotacją, jeśli się nie uda to i tak założę... ciekawa jestem czy w okresie wypowiedzenia będzie chciał mnie wysłać frajer na targi, żeby się nie zdziwił ;-)
teraz najtrudniejsze zadanie przede mną - wymyślić nazwę ;-)

no a teraz kawka i do opracowywania planu działania :-D

helllouuu,

enya, to nieźle z tymi oknami, ja chyba bym się zesrała ze strachu :sorry:, a fiolecik słusznie zauważyła, że diabelską ilość postów nastukałaś :-D

Kinia, jak cudownie...pozazdrościć :tak: no i w kolejnym miejscu: Kinguś, w dniu Twojego święta życzę Ci wielu radości, dużo szczęścia, ogromu sił, mocy by wytrwać w dążeniu do celu, oraz spełnienia tego największego marzenia :*

fiolecik, wiem coś na temat wymyślania nazwy, ponad rok temu z R mieliśmy nie lada orzech do zgryzienia, tymbardziej, że nazwa nie mogła kojarzyć się z jedną działalnością, bo R ma kilka :tak:

miłego dnia

Kinia, jak cudownie...pozazdrościć
yes2.gif
no i w kolejnym miejscu: Kinguś, w dniu Twojego święta życzę Ci wielu radości, dużo szczęścia, ogromu sił, mocy by wytrwać w dążeniu do celu, oraz spełnienia tego największego marzenia :*
Kochana jesteś! :))))) dziekuje! :*

Kinia najlepszego :-)

dotkaa no właśnie u mnie tez tak jest, bo chcę w tę firmę wrzucić wszystko - korepetycje i tłumaczenia - to jedna działalność moja, druty to druga, fotki, grafika i www, filmy 3d - to mój mąż mógłby robić
więc właśnie muszę wymyślić coś neutralnego ;-)

kochane wpadłam życzyć stosunkowo udanej nocki i miłego dnia jutro...ja będę dopiero wieczorem, bo jutro w miasto i wizyta u gina, mam nadzieję, że zrobi mi USG :sorry:

buziam Was mocno

reklama
Do góry