reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Sylcia ja też składam Ci najszczersze życzonka. Przepraszam, że tak późno, ale miałam Ci je napisać i w sumie nieweim czemu zapomniałam, w każdym razie wszystkie naj naj nja kochana.
Kasiu to widze, że apetyt dopisuje :tak:, a może fasolka??
Ja to dziś zjadłam słodzie placki z jabkiem i bananem, a potem przegryzłam to wędzonymi szprotkami w oleju i ogórkiem kawszonym. Teraz siedze i zastanawiam się czy nie wciągnąc jescze placka, bo zostały. Normalnie @ idzie jak nic. Tylko, że T mówi, ze zaczynam tyć. Musze chyba ograniczyć to jedzonko.:tak:

Oj,Dorotko,fajnie by było,ale wczoraj właśnie wyczytałam szereg objawów na PMS (jest tego ok.150)i niestety,wzmożony apetyt jest jednym z nich.Fasolka upomina się o jedzonko trochę później..a buu..No tylko tempka fajna,bo 37,25..ale co tam,pewnie spadnie w dni @,bo dopiero po 18dniach można mówić o "objawach" dzidzi

czesc
troszke sie drzemnelam- ---to dziwne,ale padlam :baffled: do tego przez ostatnie 3 dni wcinam wszystko co sie da i to wieczorami, a duuupa rosnie hehhehehe jakos nie wierze,ze w sumie tak ot by sie udalo,wiec na pewno ta wredota przyjdzie jutro lub pojutrze, piersi pobolewaja tez :baffled::nerd: norma
musze sie przygotowac bo jutro po poludniu na kurs jade i jak mnie dopadnie, to bedzie d..pa blada hehe i jutro kupuje jakies tabletki na chorobe lokomocyjna,zeby nie bylo powtorki z rozrywki i mdlosci jak tydzien temu
zmykam
dobranoc

no no Izabelko, jakbym nie miała tego samego to pomyślałabym,ba..była bym pewna, że to fasoleczka. Kto wie,kto wie..czekamy na wieści

Witam, właśnie czytam zaległości z forum i piję kawusię, życzę miłego dzionka! Ale u mnie paskudna pogoda:-:)-(

Mamusiasynusia dzięki za życzonka

I ja się witam. Tempka u mnie niby skoczyła ale to pewnie dla tego, że dwie godziny przed pomiarem poszłam na siusiu (a powinnam nie wstawać na min 3 godz przed pomiarem) no i około północy lekko pobolewało mnie gardełko (moi faceci się poprzeziębiali i pewnie mnie zaczęło też brać). Na razie nie boli, bo wzięłam w nocy Tantum Verde w aerozolu.
Spkojnego dnia laseczki

reklama
Kasia, Mamusiasynusia 3mam kciuki żeby te wasze apeciciki były na fasoleczkę
hehe dzięki. widze, że Izabelka do nas dołączyła z tym apecikiem.

Mnie dziś piersi bola troszke mniej, ale zatwardzenie mam na maxa (fujj o czym ja wam pisze hehehe).

Lece robic pierożki rusie i musze troszke posprzątac, bo teściowa wzieła małego na spacer.

Do góry