reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzięki Dziewczynki za cudne słowa, a na imprezkę zapraszam W końcu to moje imieninki :-):-):-):-):-):-):-).
Mam pyszne ciasto Milky Way, sałatkę jarzynową i coś mocniejszego :-D:-D:-D:-D. Zapraszam Wszystkie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-);-);-);-):-):-):-):-)

reklama
Sylwia wszystkiego najlepszego :-D
jak ochloniesz to poprosze przepis na ciasto ;-)
byli u nas znajomi z 2 dzieci, ech nie nauczylam sie jeszcze,zeby sprzatac po a nie przed ich przybyciem :-):-):-) pobojowisko hihihihih ale sie fajnie bawili

Czesc dziewczyny

Sylcia wszystkiego najlepszego
61.jpg

Sylcia przede wszystkim sto lat i spełnienia marzeń (zwłaszcza o dzidzi hihi)
A co do męża to nic nowego. U mnie też tak bywa i jest wtedy baaaaaaaaardzo ostro. Ale słoneczko napewno wam znów zaświeci

Sylcia, wszystkiego naj naj naj. Fasolkowej wpadki życzę :))
Hehe,upij faceta i wykorzystaj do ostatniej kropelki.
Kurcze..ale bym poszła gdzieś na impezkę...ech,gdzie te czasy

Acha Sylcia. Szykuj się bo zaraz wsiadam w samolot i lecę na imprezkę. Upiję się jak nic i wreszcie przestanę myśleć czy się udało hihihi

cześc wam,,nawet nie wiedziałamz,e ten watek mamusiek staraczek istnieje,,hehe

dołączam do was------jesli można oczywiscie..

a wogole to my od marca sie staramy,,ale my tak co dwa meichy,,i niestety jakos nie w te dni co potrzeba,,hehe
mąz na tirach jeździ,,co miesiąc,,połtora lub dwa w domu,,takze cięzko coś sie nam wystarac...

buziaki

Witaj Ewcia. Jak najbardziej zapraszamy do naszego grona. No z tymi wyjazdami to ciężko wam będzie utrafić, no ale jak widzę Mateusza jakoś jednak zmajstrowaliście

reklama
Witaj Ewcia. Jak najbardziej zapraszamy do naszego grona. No z tymi wyjazdami to ciężko wam będzie utrafić, no ale jak widzę Mateusza jakoś jednak zmajstrowaliście
no hej,,dzięki za przyjęcie ciepłe,,,
no matetka to zmajstrowaliśmy jak męzulo był na miejscu,a ja stusiowałam,,także prosto było i szybko,,hehe

a tera zjakoś tak szybko nie możemy,,,ale wierze,ze sie uda....

Do góry