reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Czesc dziewczynki- milego dnia
Ewcia , jedziemy na tym samym wozku.....hihihi..... ale moze kiedys sie uda, mam nadzieje ze zdaze przed 40.....hihihi..... bo potem to juz troszke ciezko bedzie.
No chyba ze jest mi pisane jedno dziecko, wiesz juz powoli zaczynam wlasnie w ta wersje wierzyc.

reklama
Czesc dziewczynki- milego dnia
Ewcia , jedziemy na tym samym wozku.....hihihi..... ale moze kiedys sie uda, mam nadzieje ze zdaze przed 40.....hihihi..... bo potem to juz troszke ciezko bedzie.
No chyba ze jest mi pisane jedno dziecko, wiesz juz powoli zaczynam wlasnie w ta wersje wierzyc.
Beatko ja tam wierze,ze bedzie druga dzidiza,,,kurcze no musi być i juz!!!

Radomsko jest jakies 36km od mojej miejscowosci...;-)

Kochane staraczki 3mam kciukaski zacisniete za pozytywne tesciki przyszlotygodniowe!:-) Takie oczekiwanie jest i dla mnie osobiscie za kazdym razem pelne emocji, bo ja juz taka emocjonalna jestem:baffled:No i ciesze sie zawsze ze szczescia innych jak ze swojego!

A moze zrobmy liste, ktora i kiedy testuje?? Bylybysmy na biezaco:tak:
To wioska bardzo blisko Radomska.

Dopisuje się na liste z datą 7 listopad (już niedługo).
Pomysł jest super - naprawde. Bedziemy wiedzieć wszystko na bierząco.

Witajcie Na początek Dziękuję za wszystkie życzenia Gwiazdeczko, Izabelko, Beatko 2710, Dorotko27, Kasiu_2005.
No słonko nieśmiało zaczyna wyglądać, tak jak pisałyście, małża upiłam i wykorzystałam ;-):-D:-D:-D:-D

Izabelko ciasto piekłam pierwszy raz, ale jest pyszne, wszystkim bardzo smakowało, przepis oczywiście podam :tak::tak::tak:

Dorotko kiedy i gdzie ląduje samolot, to cię odbiorę :-):-):-):-)

Gwiazdeczko będę chyba testwać ok 18-20 listopada, o ile @ szybciej się nie pojawi :crazy::crazy:.

Pozdrawiam Wszystkie i życzę miłej niedzieli.

hej mamuśki,
oj,chyba wam dużo nie napisze,maly wlasnie sie budzi i drze sie w nieboglosy..
Sylcia,super ze po malutku idzie do przodu.malymi kroczkami i bedzie dobrze

mamusiasynusiato faktycznie bliziutko Twoje testowanko.Trzymam kciukaski.

Beatko,Ewa na pewno będzie dzidzia,nie ma innej opcji

A u mnie jak nic za tydzień przyjddzie wredota.Ech..
W stanik sie nie mieszcze(a dopoero co kupilam nowy i pare dni temu bylo ok)mdli,apetyt (hehe wczoraj zjadłam zupkę chińską,nie mogłam sie powstrzymac od tego świństwa i zagryzłam wafelkiem) no co..ból jajników mocny,no i chodzę podirytowana,czyli @ jak nic,wiec chyba nie bedzie testowanka

Miłej niedzieli Wam wszystkim

hejoo
ja juz po zakupach,,obiad sie robi,,kawe druga bed epiła..
ja w tmy miesiacu nie testujeniestety,bo m nie bylo,,takze u mnie nici w tym miesiącu...
ale wam żcyze powodzonka,....

reklama
Do góry