reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej, u mnie tempka znowu niska, więc będę testować 12-15 listopada, żeby z czystym sumieniem odstawić Duphaston i dostać @.
Miłego dnia kochaniutkie

Witam się dziś :))

Moje samopoczucie to dziś jak pogoda,czyli do d...y. Normalnie czuję się że coś mnie bierze, jakiś przeklęty wirus..jak ja nie cierpię tego czasu jesieno-zimowego.
Bania boli, niedobrze mi (ale to od bólu głowy) tempka ok, powyżej 37 (ale nie wiem dokładnie bo krótko mierzyłam z minutkę, póltorej a rtęciowym powinno się ok.8 minut) wieczorem było 37,7 (czyli faktycznie wirusek sie przyplatuje),no i jajniki bolą. Echh...no ale zaczynam łapać gorszy nastrój,a to kurcze objawy zbliżającej się @. No i jestem glodna!
No to na tyle moich objawów, hihi

Dorotko, no tempka niska..ale przed owu miałaś jeszcze niższe.Wiesz,ja w ciąży to miałam niskie ciśnienie i generalne byłam oziębła, hihi

No a co u Was dziewczynki? Może jakaś lepsza pogoda i nastroje.
Męzulo własnie robi śniadanko,jak mały się obudzi (Drzemka)to bede musiała się zwlec na spacerek,dobrze to zrobi ale najchętniej to bym zaszyła sie pod cieplutkę kołderkę i spała spała

Gwiazdeczko, fajne te terminy, łatwiej nam będzie,lista się powiększa,kto jeszcze?

Izabelka, podaj dokladna date tesciku, to bedzie mi latwiej sprecyzowac cytuje : "jak pare dni mi sie @ spozni" :-) :-) :-)

Kasia_2005 - tak sobie pomyslalam, ze bedzie nam latwiej 3mac kciukaski za kazda w odpowiednim dniu ;-)

Witajcie dziewczynki!!
U mnie pogoda nawet ładna, świeci słonko, tylko humor do d.... Zamiast starać się o dzidzi to mój urządza mi awantury, mam go dość, jak pracował za granicą i był raz na 3 miesiące w domu, to jeszcze jakoś było, a teraz jest co tydzień i po miesiącu mam go dość, wszystko co robie jest źle..... Szkoda słów. Sorki że się tak żale z rana, ale mam podły nastrój.A wieczorem jeszcze mnie impreza czeka nie wiem jak to przetrwam:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y:

ale Wam życzę miłego dzionka, i trzymam kciukasy za starające się :-):-)

Sylcia, no to wspolczuje skarbie! Tez mamy z mezusiem czasami takie dni, ze mi sie ryczec chce, bo wszystko , co robie jest zle i wogole mam wrazenie, ze do du.. jestem...ale wytlumaczylam sobie to tak: mezus ma w te dni meska @ hahahaha i juz mi bylo lepiej! Pamietaj: po burzy wychodzi slonko!!
Milego imprezowania mimo wszystko!:-)

Sylcia,Gwiazdeczka u mnie jest podobnie.Też bywają chwile kiedy wisi chmura gradowa nad nami.I wtedy też mam wrażenie że jestem do niczego. Ale to przecież normalne,nie może być za słodko,bo by było nudno na dłuższą chwilę. Pamiętaj, że najlepiej wychodzi godzenie się w łóżeczku :-)
dobra rada, staraj sie nie pokazywać na zewnątrz na imprezce że coś się dzieje,zwlaszcza przed mężem. Dobra mina do złej gry. A przed nami się żal do woli. Kto nie chce,niech nie czyta :)) :-):tak:

reklama
Sylcia, glowka do gory, u nas czasami tez tak jest; czasami sie zastanawiam co my razem robimy??
a jak imprezka? moze sie wkrecimy, hę? :-):-):-)
Gwiazdeczko niech no pomysle, moze 3 dni po? hmm? wystarczy? ;-);-);-);-);-);-) boję się,ze sie nakrece i potem smutno mi bedzie....

Do góry