reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
juz po korkach :-) chlopy moje na zakupach; chwilka odechu ;-)
to sie siusiakiem trzeba zajac :tak::-D

Kasia ty lepiej za duzo nie mysl; na pewno wszystko jest dobrze,tylko czasu potrzeba :-)
milego dnia

Dzien dobry !

Kasiu,a testujesz za 10 dni?? czy pozniej?

A mnie sie jajniczki uspokoily ;-)

tak Gwiazdeczko,mysle ze w przyszly weekend bede testować. Owu była wcześniej niż pokazuje suwaczek (jakies 2-3dni) cykle mam tak 36-38 dni
hmm..uspokoiły się jakniczki? hehe,cicha woda brzegi rwie :) :rofl2:

Dorotkokochana, co to za smutaski? I co to za skreślanie cyklu,co? Daj szanse fasolce, a na pewno nie bedzie zadowolona mając smutną mamusię. Nie bierz tych temperatur tak mocno pod uwagę,czekaj cierpliwie,bo jest na co. Uszka do góry

hehe,dziewczyny,zaczął sie mój cudowny etap wkręcania się i OBJAWÓW ciążowych. Aż śmiać mi sie sama z siebie chce,to wymieniam:
-aktualnie mam kluche w gardle, jakby niedobrze,mdli (jeszcze chwila i przywitam sie z kibelkiem)
-z godzinke temu, jajniki,ale ból kujacy to jedno,ale ten ból to był tak jakby piekąco-ssacy. No nie umiem wytłumaczyć, no i nie jeden a na zmianę oba
-o mrowieniach w cycach to juz nie wspomnę

Hehe,spokojnie,nie wkręcam się aż nadto. Co miesiąc mam objawy ciążowe. Och..to pragnienia dzidzi jest tak wielkie że świrujemy,a ja to już najwięcej

A poza tym, moje dziecie kochane,przeziębione,bardzo marudny...oj,wlasnie sie obudzil.Mleczko więc ...pęęeeeeeedze..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiu mi też wkręty się zaczynają. W środe mam dostać @ i mimo, iż nie mam żadnych objawów to już świruje (no może oprócz powiększonych i bolesnych piersi - co jest normalne u mnie przed @). Rany niedługo moja psychika padnie całkowicie.

Mamusiasynusia,trzymam kciukaski za pozytywne wyniki świrowania.

ha,a mi jest niedobrze, mam gule w gardle caly dzien. Rany,musze zaczac myslec o czyms innym, bo ciężko bedzie jak znów przyjdzie @. Milego wieczorku

Mamusiasynusia no to bylas wczoraj blisko mojego domku w Polsce, bo ja tez z pod Czestochowy:-)
Do Częstochowy to kawałeczek, ale Radomsko pewnie kojarzysz.

Dziś też groby - caly dzień mi złazł na to, bo Warszawska Wólka jest ogromniasta - szczególnie jak mam ciągnąć małego za sobą.

kasiu to może jednak fasolinka. Do wariatkowa nas zabiorą :))))
Życze powodzonka i trzymam kciuki za Ciebie.

:-)Dziewczyny bedzie dobrze ,trzymam kciuki i nie swirowac.:happy::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do Częstochowy to kawałeczek, ale Radomsko pewnie kojarzysz.
Radomsko jest jakies 36km od mojej miejscowosci...;-)

Kochane staraczki 3mam kciukaski zacisniete za pozytywne tesciki przyszlotygodniowe!:-) Takie oczekiwanie jest i dla mnie osobiscie za kazdym razem pelne emocji, bo ja juz taka emocjonalna jestem:baffled:No i ciesze sie zawsze ze szczescia innych jak ze swojego!

A moze zrobmy liste, ktora i kiedy testuje?? Bylybysmy na biezaco:tak:

Do góry