Dzien dobry !
Kasiu,a testujesz za 10 dni?? czy pozniej?
A mnie sie jajniczki uspokoily ;-)
tak Gwiazdeczko,mysle ze w przyszly weekend bede testować. Owu była wcześniej niż pokazuje suwaczek (jakies 2-3dni) cykle mam tak 36-38 dni
hmm..uspokoiły się jakniczki? hehe,cicha woda brzegi rwie
Dorotkokochana, co to za smutaski? I co to za skreślanie cyklu,co? Daj szanse fasolce, a na pewno nie bedzie zadowolona mając smutną mamusię. Nie bierz tych temperatur tak mocno pod uwagę,czekaj cierpliwie,bo jest na co. Uszka do góry
hehe,dziewczyny,zaczął sie mój cudowny etap wkręcania się i OBJAWÓW ciążowych. Aż śmiać mi sie sama z siebie chce,to wymieniam:
-aktualnie mam kluche w gardle, jakby niedobrze,mdli (jeszcze chwila i przywitam sie z kibelkiem)
-z godzinke temu, jajniki,ale ból kujacy to jedno,ale ten ból to był tak jakby piekąco-ssacy. No nie umiem wytłumaczyć, no i nie jeden a na zmianę oba
-o mrowieniach w cycach to juz nie wspomnę
Hehe,spokojnie,nie wkręcam się aż nadto. Co miesiąc mam objawy ciążowe. Och..to pragnienia dzidzi jest tak wielkie że świrujemy,a ja to już najwięcej
A poza tym, moje dziecie kochane,przeziębione,bardzo marudny...oj,wlasnie sie obudzil.Mleczko więc ...pęęeeeeeedze..