reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Mou nie nakręcaj się, bo zwariujesz od zamartwiania się :baffled: daj znać jak test, wyjątkowo raz Ci życzę negatywnego

Pajkaa no u mnie niestety dzisiaj test również negatywny, chociaż oglądałam nawet pod światło :-D
pozbyłam się raczej złudzeń bo tyle testów się nie myli, tylko że @ nadal nie mam ani się nie zanosi, dziwne to trochę bo u mnie cykle jak w zegarku:-( jeszcze trochę to sie do mojej gin wybiorę

zastanawiam się czy w związku z dzisiejszym negatywem jest sens robić betę, jak myślicie?

nasze mamusie staraczki

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

KARIIN 26 luty

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

SIWA 15 marzec

LOLCIA

FIOLETOWA 26 marzec

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012

ROSEANN październik 2012

KASIIK październik 2012

NENETE listopad 2012

Mou leć po tego testa i rób...nawewt jeżeli bylabys w ciaży to dzidzia za malutka zeby jej zaszkodzic...

Mama ja bym sobie bete odpuściła możliwe, ze mialaś cyjkl bezowulacyjny stąd brak @ a to sie zdarza przy zdrowych cyklach, ze 2 cykle w ciągu roku takie mogą byc

Mou to ty masz ciazowa temp kurcze zrob testa :) bo moze faktycznie masz fasolinke :)  
ale bylo by cudnie :) 

Mama ja tez tak mialam ostranitm cyklu az 6 dni spoznienia @ a testy negatywne choc widzialam jakies bladziochy no ale to tylko znaczy ze zakrecona na maxa jestem jezeli chodzi o fasolinke :) 

Oki - kolejne sprawdzanko pod prysznicem :-D szyjka na szczęście jest wyżej i chyba się otwiera, tzn. na pewno to czuję że się otwiera, test owu trochę bardziej wyraźny, więc już się nie martwię że brałam clo przy fasolce. Ale ulga... ale testa zrobię co by mieć 100% pewności. Też nigdy nie myślałam że będę się cieszyć z braku fasolki :sorry2:

Hej dziewczyny;)sorki ze nie bylo mnie przez caly weekend ale ta durna neostrada platala mi takie filge ze myslalam ze laptopa przez okno wywale;p
ja niestety w pt wieczorem dostalam @:-:)-(niestety..;/ale maz pocieszyl mnie mowic mi ze jezeli o cos trzeba dluzej powalczyc to pozniej sie to bardziej docenia jak juz sie to dostanie i ze glowa do gory bo jeszcze wszystko przed nami i ze jeszcze nie jednego dzidziusia bedziemy miec(planujemy 3,tzn jeszcze 2 bo juz Kubusia mamy;))tak wiec u mnie staranek ciąg dalszy...buziaki dla Was:)

Martusia - czyli kolejny cykl przyjemności sypialniowych :-D;-)
U nas dopiero się zacznie. Wstrzymuję M żeby armia była silniejsza i czekam na owu. Może w końcu przyjdzie jak już szyjka idzie do góry. Myślałam też (bo ja wariatka jestem) o irygacji z wody i odrobiny sody oczyszczonej. Ponoć ma to sprawić że środowisko pochwy zrobi się zasadowe, co lubią plemniorki. Giną natomiast w naszym naturalnym kwaśnym środowisku. A skoro wyniki mojego M są takie jakie są to może nie zaszkodzi ich trochę wspomóc... hehe

reklama
no i znow mam zagwozdke, wlasnie wdzialam lekko rozowy sluz, i albo to poczatek @ albo implantacja albo mi moj M zrobil bam bam hehe 2 i 3 opcja wydaje mi sie nie prawidlowa. Jeno mnie meczy czemu temp nie spadla do 36,4 tak jak zawsze mowiac zawsze mam na mysli 4 cykle ktore akurat sprawdzalam.... no i brak bolu mestuacyjnego a zawsze go mam ehhhh do dupy z tym, tylko czekanie mnie uratuje ale o ironio pojechalam sobie kupic test bo chcialam za testowac eheh nawet przed chwila i co sie okazalo ze testy 10 czulosci sa powyzej 5 eu a ja mialam przy sobie 5 eu wiec 25 nie kupowalam bo uznalam ze bez sensu ehhhh trudno trudno tylko czekanie mnie uratuje 

Do góry