reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam was z wieczora :)

Przepraszam, że dopiero teraz pisze ale: uczelnia, praca, Młody chorowitek.. i nawet nie miałam kiedy.

Teścior dzisiaj zrobiony, dwie tłuste krechy:-) wkleję zdjęcie jak Kruszek zaśnie:rofl2:

Ginka do mnie w pt dzwoniła, ze w cytologii wyszły mi leukocyty:confused2::eek: czyli, że stan zapalny? Ehhh... i co teraz? Wizytę mam w środe:-(

Gratulacje :-) to będziesz miała równo dwa lata różnicy między bobasami :-)

Ja jeszcze czekam, @ brak (3,5 doby spóźnienia), jutro rano robię teścior jak będzie negatywny to idę na betę bo chcę wiedzieć na czym stoję
zwłaszcza że codziennie mnie mdli

Wszystkie dotychczasowe testy (ostatni dzisiaj rano - negatywny :wściekła/y:) były z tej samej firmy (bo tanie 4,99zł ;-)) ale może to był błąd - kupiłam na jutro płytkowy z innej firmy

Tak czy owak - wyjaśniam jutro sprawę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
nenete gratki :-)

pajka no to ja teraz już muszę zajść - listopad zrobiłaś fioletowy ;-)

No właśnie... :-( mój to trawkowo wiosenno zielony... hlip hlip... co by nie było że swojego czasu nie miałam odjechanie fioletowych włosów. To była dopiero jazda po całości ... i to jeszcze w liceum... uffff :) dobrze że kasę zgarniałam w konkursach dla szkoły w tysiakach co konkurs - inaczej by mnie wyautowali za zmienne nastroje (czytaj włosy ) :-D

Gratulacje :-) to będziesz miała równo dwa lata różnicy między bobasami :-)

Ja jeszcze czekam, @ brak (3,5 doby spóźnienia), jutro rano robię teścior jak będzie negatywny to idę na betę bo chcę wiedzieć na czym stoję
zwłaszcza że codziennie mnie mdli

Wszystkie dotychczasowe testy (ostatni dzisiaj rano - negatywny :wściekła/y:) były z tej samej firmy (bo tanie 4,99zł ;-)) ale może to był błąd - kupiłam na jutro płytkowy z innej firmy

Tak czy owak - wyjaśniam jutro sprawę ;-)

#-mam za Ciebie kciukasy !

Nenete - dopiero po tylu dniach???? po tak pięknym wykresie zamierzasz męża poinformować ??? :-D:-D:-D Kochana - ja już po pierwszym pozytywnym teście bym skakała z radości :tak: ... a Twój biedny mąż już dawno mógł Cię po brzuchalu całować!!!

Nie no! Żartuję :tak: ... już widzę jak Twój luby cieszy się z kolejnego potomka :tak:
No i fluidki wysyłaj !!! no już!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja w czasach liceum miałam różowe włosy:-) Na szczęście farbą zmywalną...Ale tak mi się podobały że gdyby nie to że liceum elytarne:) i bałam się że mnie wyrzucą to bym w takich normalnie chodziła. Ufarbowałam w ferie ale zostały mi trochę na po feriach...:-D

Fiolecik toż to znak z nieba :-Dteraz musisz zaciągnąć malza do wyra i już a fryzurka odjechana:-D

Mou Ty razem z fiolecikiem bedziesz:)

Nenete juz Cię wrzuciłam na listopad, nie ma odwrotu :-D

Mama zaciskam kciuki... chociaz ja testy takie za 1 zł robiłam i za 6 zł i wychodziły

o ja głupia marna istota... napiłam sie soku wyciskanego pomarańczowego i moja fasolka zdeydowanie nie lubi pomarańczy teraz ZDYCHAM... mam ochote na pawia, zeby miec swiety spokój...
Synek spadł z łózka dziewczyny zawał na miejscu... myslałam, ze kark skręci...aż skurczy z nerwów dostałam...

reklama
Fioletowa - tygrysek jest odjazdowy !!! Nie ma co :-) masz jeszcze więcej takich fajnych fotek?

Pajkaa - ja też raz prawie na zawał zeszłam jak niunia ze schodów spadła! Cały dzień się potem trzęsłam. To było sztraszne!
Co dopomarańczy to ja miałam odwrotnie zupełnie ;) kilo to w minutkę wciągałam :) dlatego bylam pewna że chłopak będzie na kwaśne, a tu proszę - dziewczynka hi hi

Słuchajcie - nie wiem co jest grane, bo szyjka zrobiła sie przetwarda i jest całkiem spora. w życiu taka nie była. Trochę mnie to martwi, jest taka jakbym w ciąży była a nie przed owu. poważnie...

Ufff udało mi się przespać do 7 prawie
Zaczęłam się na serio martwić, bo coś jest chyba nie tak. 13 dc to ja już miałam szyjkę miękką przeważnie a nie twardą jak skała. Do tego brzuch boli jak na @ i kręgosłup też boli, i w nocy też bolał. Coś mi tu nie gra. Śluz cały czas kremowy bez żadnych objawów płodności. Czy castagnus w moim przypadku aż tak mógł namieszać? No i co z tą szyjką? Takiej jej jeszcze nie zaobserwowałam nigdy wcześniej...

Ostatnia edycja:
Do góry