reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

:-D
Nikt nie będzie na Ciebie krzyczał :-p fajnie jest być mniej zwariowaną w końcu he he - teraz to nie jestem na miejscu numer jeden jeśli chodzi o @ i testowanie :-D
Nie martw się - ja mojego też tak molestuję, no może nie tak bardzo bo ta eksmisja byłaby dużo szybsza niż bym przypuszczała :-D he he, ale spoko ja wiem jak to jest bardzo chcieć i szukać dokładnie wszystkiego co można by do objawu ciąży przypisać. Najlepsze jest to, że kiedyś się w końcu doszukamy bo się uda :tak:

A ja właśnie zakupiłam sobie dwa clearblue digital pregnancy tests he he - dwa testy za 4.99Ł czyste szaleństwo, jeszcze w życiu takie tanie nie były!!! Co prawda jeszcze 2 miesiące zostały daty ważności, ale do testu można spokojnie dodać 3 miesiące.

Ostatnia edycja:
reklama
kariin spokojnie
[dzięki ci boginii, że nie ja jestem największą wariatką na świecie ;)]
mój to by mnie z domu wyrzucił, albo sam by się wyprowadził za takie numery - ja z nim nawet za bardzo nie gadam w stylu - zbliża mi się owu, robimy dzidziusia ;-)

ja za to teraz mam manię na rozkminianie dat - owu będzie jakoś w dzień kobiet, jeśli zajdę to prawdopodobnie będę mogła zatestować w rocznicę śmierci mojej podopiecznej, tydzień przed moimi urodzinami, a termin na rocznicę ślubu moich rodziców... fisiuję teraz w dopatrywanie się "znaczących" dat ;-)

Ostatnia edycja:
No ktos musi byc na szycie warjactwa moge i byc ja :) 

Jesli chodzi o owulacje to moj M naprawde wie kiedy ma byc i nieraz pyta mi sie jak moja temperatura albo prosi bym pokazala moj wykres :) razem zemna nawet go analizuje :) uwazam to za przyjemne przeciez on tez sie stara o dzidziusia, a robic dzdziusia to on chetnie :) ja tez sie czasem smieje i pytam czy idziem wkoncu zrobic tego dzdziusia, co miesiac tez on przezywa rozczarowanie ... widac ze mu bardzo zalezy i co miesiac trzyma za nas kciuki :) 

he he - ja tam mówię o owu, ale coraz rzadziej. NA początku nawet go to interesowało, ale potem... :sorry2: chyba się zaczął nudzić :dry:

no my to oficjalnie sie stramy od lipca a nawet o czewca , ale prawojazdy robilam wiec bylam w polsce 2 miesiace :( ale nie oficjalnie to sie staramy od 08.2010 wiec juz troche :) ale to nic, w koncu sie uda :)

my od sierpnia...
ale mnie dziś kręgosłup boli... a jutro idę do lekarza z biodrem, oj sypię się sypię- ale dziś dzięki netowi wiem co mnie konkretnie boli

Fioletowa dobre, dobre... "dzięki netowi wiem co mnie boli" :-D czyli dopiero dzięki netowi wiesz gdzie masz biodro??? :-D:-p

A mnie właśnie zalało śluzem BJ :szok: poszłam zrobić owu testa, i nie żartuję - podcieram się, a tam taki poślizg, że jak wyrzucałam papier to się ciągło do samego dna... No i test w końcu baaardzo wyraźny, już po kilku sekundach, ale sprawdzę za kilka minut, bo te co ma trzeba po 5 minutach odczytywać - do 10min. Na razie jest prawie jak kontrolna, więc dziś w końcu koniec postu JUPIIII :-D

reklama
Do góry