reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

nasze mamusie staraczki

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

KARIIN 26 luty

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

SIWA 15 marzec

LOLCIA

FIOLETOWA 26 marzec

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012

ROSEANN październik 2012

KASIIK październik 2012

NENETE listopad 2012

reklama
Witam was z wieczora :)

Przepraszam, że dopiero teraz pisze ale: uczelnia, praca, Młody chorowitek.. i nawet nie miałam kiedy.

Teścior dzisiaj zrobiony, dwie tłuste krechy:-) wkleję zdjęcie jak Kruszek zaśnie:rofl2:

Ginka do mnie w pt dzwoniła, ze w cytologii wyszły mi leukocyty:confused2::eek: czyli, że stan zapalny? Ehhh... i co teraz? Wizytę mam w środe:-(

heloł

my dziś pospacerowaliśmy po lesie, potem grill ze znajomymi u nas... masakra - piątka dzieci w domu, powystrzelać można ;-)

Witam was z wieczora :)

Przepraszam, że dopiero teraz pisze ale: uczelnia, praca, Młody chorowitek.. i nawet nie miałam kiedy.

Teścior dzisiaj zrobiony, dwie tłuste krechy:-) wkleję zdjęcie jak Kruszek zaśnie:rofl2:

Ginka do mnie w pt dzwoniła, ze w cytologii wyszły mi leukocyty:confused2::eek: czyli, że stan zapalny? Ehhh... i co teraz? Wizytę mam w środe:-(

Gratulacje dwóch kreseczek !
Czyli jeden test ciązowy pokazał że nie jesteś w ciązy a drugi że jesteś tak ?:???

Gratulacje dwóch kreseczek !
Czyli jeden test ciązowy pokazał że nie jesteś w ciązy a drugi że jesteś tak ?:???

Dziekuje za gratulacje :) Ale nikt jeszcze nie wie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: boje sie zapeszyć.. i cieszyć za wcześnie:confused2: o ja głupia..

A co do testów :) Jeden robiłam przed terminem @ i wyszła druga kreska baaaardzo blada :) więc nie byłam pewna.

No bo ja mam obawy od 1 lutego bolące piersi przed @ którą dostałam 7.02.2012 no i do dnia dzisiejszego pobolewa brzuch w dole jak na @ a piersi to totalna porażka i katorga boleściowa dla mnie , no i zrobiłam w sobote testa i wyszedł negatyw... dlatego tez pytam jak to z tymi testami u Ciebie:)

No bo ja mam obawy od 1 lutego bolące piersi przed @ którą dostałam 7.02.2012 no i do dnia dzisiejszego pobolewa brzuch w dole jak na @ a piersi to totalna porażka i katorga boleściowa dla mnie , no i zrobiłam w sobote testa i wyszedł negatyw... dlatego tez pytam jak to z tymi testami u Ciebie:)

Ja w czasie pierwszej ciąży robiłam 10 testów :D od 25 dc. I dopiero kilka dni po spodziewanej @ pojawiła się widoczna bez lupy i światła kreska :D poczekaj do terminu @ :)

MOU http://www.youtube.com/watch?v=quH_vUCdy2o :) Avantasia
http://www.youtube.com/watch?v=ERHdrPgpvOo The Bloodhound Gang ft. Ville Valo mmm :) Moje klimaty :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry