reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Moja Alutka mówi tak: Mamuś przytul się do mnie bo taty nie ma i nie masz się do kogo przytulać:-) W ogóle kładę głowę na jej kolankach a ona mnie głaska po głowie - tak jakby role się odwróciły...
A w ogóle jest cały czas na etapie nieba i co tam jest. Ostatnio zapytała sie mnie czy w niebie są łóżka???No to mnie zatkało i mówię że chyba nie - a ona do mnie a skąd wiesz?? I na czym babcia Basia w niebie śpi?? No i dlaczego nie jeździmy do tego nieba w odwiedziny do babci i dziadka??? Przecież możemy kupić drabinę, oprzeć o drzewo i iść do nieba?? A w ogóle to skąd wiem że babcia na nasz patrzy, bo przecież w niebie powinna być dziura, a gdzie ona jest jak jej nie widać???Masakra:szok:

:))) Swietne teksty:)) Ale sie usmialam:)) Ja tez czekam az Majeczka zacznie tak ladnie i duzo mowic.Na razie rozsmiesza nas swoim tancem,krecac pupcią (smiesznie to wyglada):) Ale raz pamietam,to bylo kilka tygodni temu,tez nas ładnie rozmieszyla,Maja wola TATA,tata nic,znowu TATAAA,znowu nic,w koncu Maja mowi Jaaaacekk,a tata CO a Maja NIC.:D to jej wtedy wyszlo:)

AA,bylam wczoraj u gina.Narazie widac tylko pęcherzyk.Mam przyjsc za 2tyg.

POMOCYYY

Znowu mam ciążę urojoną. Testowałam w środę (ale popołudniu bo mnie tak naszło) no i oczywiście test negatywny. Potem tempka zaczeła spadać myślę sobie @ przylezie. A teraz tempka ostro w górę, a @ nie ma. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Znowu się będe nakręcać ehhhh
Pajka sprowadz mnie na ziemię.
Fioletowa mój synek jak przeglądam BB i widzi Twój awatar woła mamciu zobacz malinka. Jaka ciuuuudowna

Witam nowe staraczki.

Kasik cudownie. gratki jeszcze raz

witam sie

Nenete jak tam test??

Iza jeżeli @ sie nie pojawi walnij testa...chociaż ja miałam takie wykresy, gedzie mialam skok a potem gwałtowny spadek na następny dzień i @

POMOCYYY

Znowu mam ciążę urojoną. Testowałam w środę (ale popołudniu bo mnie tak naszło) no i oczywiście test negatywny. Potem tempka zaczeła spadać myślę sobie @ przylezie. A teraz tempka ostro w górę, a @ nie ma. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Znowu się będe nakręcać ehhhh
Pajka sprowadz mnie na ziemię.
Fioletowa mój synek jak przeglądam BB i widzi Twój awatar woła mamciu zobacz malinka. Jaka ciuuuudowna

Witam nowe staraczki.

Kasik cudownie. gratki jeszcze raz

Iza najlepiej betka :-) Będziesz wiedziała wszytsko;-)

enya nieeezłe

to mi sie przypomnialo -znajoma opiekowala sie takim kilkulatkiem wygadanym i kiedys jechala z nim autobusem a ktos go w koncu spytal czy masz braciszka, a on na to "rodzice się starają i starają ale cos im nie wychodzi" cały autobus kwiczał

Moja Ala w nowym przedszkolu wymyśliła sobie że ma siostrę i babki się na mnie dziwnie patrzyły bo myślały że ja to dziecko gdzieś w domu ukrywam...:-) A dzisiaj zapytała się mnie "PO KOMU" ona ma kolor oczu:-)

POMOCYYY

iza to przynajmniej nie jestem sama w ciąży urojonej ;-) trzymam za Ciebie kciuki
ale biję się z myślami czy testować jutro rano czy czekać dłużej, na betę wczoraj nie miałam czasu,

dzisiaj idzie 31 dc, więc @ jest spóźniona 2,5 doby :-) żałuję że tempki nie mierzyłam :baffled:

enya moja też mi niedawno wyjechała z pytaniem: mamusiu a gdzie jest to niebo?
no i człowiek musi ostro główkować żeby malec był odpowiedzią zadowolony

kasiik zazdroszczę pęcherzyka :-) wyślij koleżankom fluidki

fioletowa jak wyniki w normie to zapowiedź szczęśliwego 7 cyklu :tak:

hejo

heh ja dziś pojechałam do kuzynki [nasze babcie to były siostry] w odwiedziny do maluszka - urodził się 02.01. i zostałam poproszona na chrzestną :-D nie mają dziewczyn w rodzinie - ona ma brata, on ma dwóch braci i on na dodatek nie ma żadnej kuzynki :-D
wielkanoc będziemy świętować :-D

reklama
Do góry