reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
aha no to sprobuje sie na dzis z ginem umowic a jak nie to test kupie i sprawa bedzie jasna;)

trzymam kciuki w takim razie :tak: ale na początku zrób teściorka a potem do gina, jak przez kilka dni @ nie będzie a testy będą negatywne. Wcześniej to nie ma sensu ;-)@ zawsze może się przesunąć o kilka dni, i to norma. Leć po teścik i daj znać :tak: a najlepiej dwa, jeden na dzisiaj a drugi na sikańca porannego :-)

witam sie
zabiegany dzien mam ...

hej dziewczyny.
otoz tak...dzis powinnam dostac @ ale narazie cisza w tym temacie bo jeszcze jej niema:-):tak:nierobilam jeszcze testu ale slyszlam ze podobno jak temp w pochwie wynosi ok 37 to doszlo do zaplodnienia.ja wlasnie zmierzylam i mam 36,9.czy to oznacza ze sie udalo??:-):-):szok::-):-)Co sadzicie?;-)

musisz obserwować caly sw,oj cykl, zeby stwierdzic, ze pow 37 oznacza ciąze:)nie jest to regulą:)

aha no to sprobuje sie na dzis z ginem umowic a jak nie to test kupie i sprawa bedzie jasna;)

nie ma sensu umawiać z ginem bo C nic nie powie...jeżeli byłaby ciąża to za wczesnie na cokolwiek na usg, na badanie... zrób test najpierw

Martusia nie straszac sie ja mam bardzo regularne cykle a ten mi sie wydluzyl o 2 dni.. bylam pełna nadzieji a tu lipa przyszedl 29 dc i lipka ;)

ja na twoim miejscu poczekałabym do rana i zrobila testa z poranneego siku i juz ;)

Czarni - he he- to koleżanka musiała mieć anty kołysankowe dziecko, albo złą prędkość ustawiała, albo miała popsuty egzemplarz :-D. Moje 3 znajome miały te zielone fisherki co link też podałam i wszystkie dzieciaczki to zaczynały marudzić dopiero jak się je wyciągało z tej kołyski :-D no ale każde dziecko inne, jedno woli być kołysane a inne nie lubi. Moje uwielbiało być noszone i bujane, nie wiem czemu nie pomyślałam o zakupie tego cuda... pomyślę przy kolejnym szkrabie :tak:
Fioletowa - wszystko możliwe, to by wyjaśniało Twoje dziwne wykresy przed castagnusem, a całkiem fajny wykres po castagnusie. Coś w tym jest.

Za godzinkę mykam na spacerek z pierożkiem moim i po składniki na ciacho mniamniusiowe.
Nie robię często słodkości, ale dziś mam nieziemską ochotę. Może to brak cukru ??? Od dwóch miesięcy jestem na słodziku. Ale takim co smakuje prawie jak cukier więc luzk, i nie jest to żaden aspartam czy jedno z tych paskudztw. No ale organizm domaga się braków - więc sprawię sobie dziś przyjemność - mmmm :-)

możliwe ale bujanie było tam kosmiczne :D ale oprócz tego 4+ moge dac :)

Martusia dokładnie tak jak dziewczyny mówią - lekarz nic Ci i tak nie powie, zapyta sie napewno czy zrobiłaś test. Ja bym robiła a jak będzie nagatywny a za 2 dni nie będzie @ to poszłabym na betę.

Ja jestem załamana moim wykresem chociaż teoretycznie nie powinno mi zależeć bo cykl bez boboseksów. Ale jak następny będzie taki to dupa!!!Zapomniałam wczoraj o ziółkach a dzisiaj o castagnusie:no::szok:

Mama czyli cały czas jesteś w zawieszeniu:-) Leć na betę to na 100% będziesz wiedziała co i jak:-) Mnie beta już 2 razy rozczarowała ale przynajmniej nie łudziłam się dłużej....

A w ogóle na poprawę humoru przypomniałam sobie dzisiaj pewnąhistoryjkę z moją Alą jak jechałyśmy autobusem. Moja córa strasznie głośno gada, wtedy miała jakieś 3 latka. No i siedzimy a ona na cały regulator: Mama a jak ja byłam mała to dawałaś mi cyca??? No więc ja burak na twarzy i do Ali - cicho, cicho. Odpowiedziałam jej że tak. Pięć minut był spokój, a ona znowu: Mama a jak ty byłaś mała to babcia Marcia dawała Ci cyca??? Hehehehe a pół autobusu ryczało ze śmiechu...

reklama
enya ja się cieszę że my nie jeździmy autobusem, u nas był ostatnio monolog "ja mam siusiaka, tata ma siusiaka, dziadek ma siusiaka, a mama nie ma siusiaka" ;-)

Do góry