reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa - nie miałam najmniejszego plamienia, a ciąża była wzorowa.
Przeczytaj moje wypociny w poście wyżej pliiiissss.... ;-)

reklama
MouA @ jest taka jak zwykle?Moze faktycznie masz po prostu okres w ciazy.Gdyby moja mama tak nie miala,nie uwierzylabym.I mama miala przy mnie i siostrze a przy kolejnych dwoch juz nie.

Powtorzylam testa,tym razem o czulosci 10mlU,jest druga kreska wyrazniejsza.Jak uda mi sie zrobic dobre zdjecie to wysle,ale raczej moim aparatem nie przejdzie.

Mou ja mialam pregnyl podawany po monitoringu...ale u mnie nie zdziałał....cudów... zaszłam w cyklu bez pregnylu...ale jakby cos ja bym wzi,ęla w dniu pozytywnego testu...

Kasiik - normalny jest, zupełnie, i jest sporo skrzepów. Jutro zrobię testa ale na cuda nie liczę. No i czekam na foteczkę :)

Pajkaa - dzięki, jak mi lekarz przepisze to tak wezmę, jak nie przepisze, to będę miała nadzieję że same pękną. :)

Mou dziwnie ze skrzepy,moze jednak biochemiczna:((( A fajnie byloby urodzic w tym samym czasie,co u mnie i tak jeszcze niewiadomo.Do @ jeszcze 2dni.A gdzie 3miesiac ciazy,dopiero na tym etapie mozna byc spokojnym:-(o ciaze.

Zdjecia niewychodza,jutro zrobie test z rana.Dzis robilam popoludniu.moze z rana uchwyci;-)

No to czekam z niecierpliwością do rana, ale jak popołudniowy wyszedł to już teraz tylko formalność jutro:tak:

Pajkaa - jak to nie działał pregnyl? Pęcherzyki nie pękały?

Mou pękł, ale nie zaszłam ... a kochalismy sie nawet w tym czasie... ale psychicznie chyba sie nastawilam..., ale pregnyl nie daje 100% gwarancji, ze pecherzyk peknie

aha :) to już jasne.

A moje dziecko właśnie ma sesję robienia kanapek z tatusiem i mówi tak:
"bułka stoi, kanapka leży... tata - zrobiłeś? ( na co tata mówi: zrobiłem ) a Natalka na to: " to jesteś wariat!!!"

Mou :)) Fajna dziewczyna musi byc ta twoja córka;-) Ja to doczekac sie nie umiem jak Majka zacznie tak mowic pelnymi zdaniami.Narazie zna kilka słów a njczesciej uzywa NIE CHCE I CHODZ TU.

reklama
moja znajoma zachwalała pregnyl bo jej pomógł ale znam pary którym nie pomógł... tak jak pajka pisze nie daje 100% pewności że zajdzie się w ciążę :no: można sprobować ale jedynie jak ginekolog zaleci i przepisze. samemu nie powinno się raczej... ja bym nie zaryzykowała aż tak.

Do góry