reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Pajka wg.kalkulatora w necie na 29pazdziernik:)

Wlasnie dzwonilam do siostry:) Moja sis ma termin na 2.pazdziernika.Wiec bedziemy mialy dzieci z tego samego miesiąca:)
Strasznie mnie dzis glowa od rana boli,i mam mocne mdłosci.Moge wziasc con na ból głowy?Np.Apap?

Ostatnia edycja:
Mou dzis bedziesz testowac?Nie muisz sie czuc ciazowo,zeby byc w ciazy;-)ja z Majką wcale a wcale ciazowo sie nie czulam,a teraz to tak;-)ale kazda ciaza jest inna:)

Kasiik - widać, widać :) ale najbardziej widzę na tych trzech paskowych :)
Pajkaa - ale najwcześniej dam znać o 15 bo tak gdzieś dopiero wrócę. Mogłabym zrobić tego co sobie kupiłam na potwierdzenie tego bledziocha, a nie miałam jednak po co go robić. Ale to drogi teścior i zamierzam go zostawić na "lepszą okazję" :-D tak na dzień po spodziewanej @ jeśli kiedyś nie przyjdzie :-)

He he - wy to wierzycie bardziej że ja w ciąży z okresem jestem niż ja sama, a ja ten teścik to specjalnie bardziej dla Was zrobię niż dla siebie :-) :-) :-)

hejo dziewczynki :)

u mnie @ brak ale i same negatywne testy juz robilam te z apteki i te tanioszki z allegro i juz sama nie wiem co jest grane cały czas mi "mokro" śluz taki biały i go mega duzoo... nie wiem czy cykl mi sie tak przedłuża czy co.. pluje sobie w brode ze tempki nie mierzylam.. mialam lekkie problemy z bolem podbrzusza i tak jakby nerkami brałam przez 5 dni urosept strasznie sie martwie...

a tak po za tym to u nas bez zmian;p

oblałam w środe egzamin na prawko troche popłakalam ale juz sie tym nie przejmuje ;)

Pajka Mou? co ja mam zrobic?

Mou trzymam kciuki ja jednak mysle ze Ci sie udalo :)

Kasikk
Wielkie gratulacje :) piekne bladziochy :):):)

ps. czytam was codziennie ale nie mam kiedy wam odpisywac bo jestem w trakcie szukania pracy :)

teskniłyście za mna ?;>

Cześć dziewczyny!

Tak już się noszę z zamiarem napisania na ten wątek odkąd wiem, ze będziemy się starać o drugie maleństwo. :happy::happy: Ale u nas jest plan dopiero na 2014 rok, więc jeszcze daleko do moich staranek... Choć ostatnio naprawdę zaczęłam się zastanawiać, czy chcę aż tle czekać... :nerd:;-)
Mimo wszystko - czy mogę do Was dołączyć?

Jestem mamą 3-miesięcznej Mii. Będziemy się starać o braciszka dla niej. :happy::rofl2::happy:

Pozdrawiam gorąco!

reklama
Do góry