reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

A ja od jutra łykam clo. Mam postanowienie że ten cykl będzie bez drinkowania (nie żebym piła na umór hehe, ale lubiłam sobie zrobić drineczka do filmu z wiskaczem) teraz odpuszczę zupełnie mocniejsze trunki :-) Od czasu do czasu pozwolę sobie na moje ulubione czerwone porto ale to będzie na tyle. Podobno picie alkoholu w czasie 36 godzin przed owulacją może uszkadzać chromosomy w komórce jajowej i prowadzić do wczesnych poronień albo problemu z zagnieżdżeniem. Tak więc koniec z drineczkami kolorowymi i do dzieła :-D

reklama
Kasiik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WESZŁAM NA TWÓJ WYKRES!!!! CO SIĘ NIE CHWALISZ?????

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MouNie chce zapeszac do @ jeszcze 2 dni.No i bladzioch jeszcze;-) ale jest,widac golym okiem.Bladorózowy. Testowalam z 2 godziny temu.Jutro zatestuje następnym.

Ostatnia edycja:
Chyba fotki nie dam rady pstryknąć.Mój aparat robi nieostre zdjęcia i nic nie widać:-( Ale krecha jest.:) Wyskoczyla po minucie.Szkoda ze na fotce nie chce sie uwiecznić.

NO TRUDNO :-) wierzę Ci na słowo :)
Kasiik - wieści cudowne. Szkoda że mi się nie udało, miałybyśmy dwa dni różnicy :-D byśmy czekały razem na termin porodu... no trudno, kiedyś przyjdzie na mnie pora hi hi. Teraz tylko zastanawiam się skąd wytrzasnąć pregnyl hmmmm :confused::confused::dry:

Kasiik gratulacje :) Będziecie miały podobny termin z Roseaan:) Super:tak:

Mou a Ty mi tu nie marudź bo ja mam testowanie 3 dni przed Tobą, a zamierzam tym razem załapać się na listopad i będziemy mieć równy termin porodu - POSTANOWIONE!!!

Mou Ty przed wzięciem clo zrób testa ok? bo cos mi sie to nie podoba ta twoja tempka....

Kasiik po cichutku gratuluję :)

Pajkaa - jutro kupię tańszego o czułości 25miu ale aptecznego, nie z ebaya. W ogóle mnie brzuch nie boli jak w trakcie @, dlatego właśnie taki zamiar miałam żeby zrobić testa zanim wezmę clo. Ale nie liczę na nic, to tylko będzie potwierdzenie że mogę zacząć clo. Jutro zadzwonię do poradni i zapytam kiedy to usg w końcu, bo jeszcze listu nie dostałam, a zależy mi żeby wypadło między 11 a 12dc. chcę wiedzieć co z pęcherzykami, i w razie czego na kolanach wybłagać pregnyl u lekarza.

Moniś, no ciekawa jestem czy razem nam się uda :) oby :-)

Dzwoniłam właśnie do szpitala, ale mają taki zapierdziel ponoć, że jeszcze nie wiedzą kiedy będę miała termin usg. Nawet w przybliżeniu. No trudno, najwyżej usg będzie trochę po owu, ważne żeby sprawdzić czy nic się nie dzieje.

Pajkaa
- jeśli uda mi się zdobyć pregnyl jeśli lekarz mi przepisze, mam go sobie wstrzyknąć po pozytywnym teście owulacyjnym, czy w dzień pozytywnego testu? Wiesz coś na ten temat? Zapytam lekarza oczywiście ale lepiej im nie ufać he he :-) To takie informacje na zaś, bo wątpię czy mi przepisze. wrrr :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziwne to wszystko jest u Ciebie...a w poprzedniej ciazy nie miałaś @ w ogóle?? ale ja sama po sobie wiem, ze ciaże mogą byc tak rozne...no nic zobaczymy jutro

Do góry