reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

enya No cieszę sie, że w ogóle była ta owulka :-p łaske mi zrobiła bo tylu cyklach...

Ale mam stresa, już bym chciała testować:cool2:

reklama
hejka w tłuściutki czwartek :)
ja już się opycham pączusiami. Zrobiłam z konfiturą porzeczkową, są pyszne :-)

Kasiik - jak tam tempka dzisiaj???
Zmierzyłam dziś choć nie chciałam aż po @, i patrzę a tam 37.2! więc to na bank była biochemiczna. Do tego piersi cały czas jeszcze ciążowe. Nie bolą już ale są całe pokryte żyłami.

Mou :((( Mam nadzieje ze juz niedlugo ujrzysz 2 kreseczki które nie okaza sie negatywne:(( Jaka ironia losu:((

U mnie dzis 36,92.Nie spada,troche wzrosła od wczoraj. Ale piersi sie wczoraj zmienily;-) Sa znowu większe i takie w dotyku inne,takie pulchniutkie,ciezkie,obrzmiale jak nadmuchane baloniki.Sa inne niz zwykle przed @.Podobaja mi sie;-) No i kolejny dzien mdłosci,ale od wczoraj wieczora sa bardziej nasilone.Z Majką nie mialam zadnych objawów,no tylko tydzien przed spodziewana @ jednorazowe zawroty głowy i omdlenie.A piersi zaczely mi sie zmieniac dopiero w 4miesiacu ciazy.

Ostatnia edycja:
Kasiik - czyli u Ciebie dwie krechy jak bum cyk cyk :-) Ja bym już testa zrobiła przy tak pięknych objawach :-)

Ja zaraz kładę Majkę spać,i biorę się za robienie pączków z dzemem i budyniem:-) i zaszaleje i zrobie moze jeszcze faworki.Uwielbiam;)

reklama
a ja narazie zjadłam tylko jednego pączusia... nie mam czasu w robocie zapierdziel
ale w domku sobie odbije ;P

fioletowa jak u ciebie???

Do góry