reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Fiolecik - miłego "urlopu" życzę :-D i nie podrywaj szefa :-D

Ciasto na pączusie już rośnie. Cyknę Wam fotkę później, jak już będą gotowe. hi hi
Już się pogodziłam z porażką...

fioletowa miłego.... :) wracaj szybko! i odpoczywaj sobie..
Mou fajnie że ci lepiej, uśmiechasz się nie zamykasz w sobie co jest dużym plusem. Niektóre dziewczyny sie za bardzo załamują od razu..

Kinga bo każda z nas zwyczajnie jest inna.
Ja do ok 10 cyklu, gdy przychodziła @ przyjmowałam to z pokorą. Jednak od jakiegoś czasu każda @ wiąże się z rezygnacją i przygnębieniem

Ostatnia edycja:
Mou wg mbnie to wina Twojej FL... ewidentnie , ale Ty wiesz, ze sa kobiety, które mają podczas ciąży @? ja na Twoim miejscu po skonczonej @ zrobilabym test... zeby sprawdzić tak na wszelki wypadek...

Moniś też tak mialam ... ale trzeba mieć nadzieje

co do jutrzejszego hmmm mam pchote na tuzin pączków :D

no wyników posiewu nadal nie ma... nie wiem co mam o tym myslec...

a tutaj nasza druga kruszynka

Uploaded with ImageShack.us

przesylam Wam moc fasolkowych fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pajka niech Wam zdrowo rośnie:) Pamiętam moje USG na którym widać było już 5 miesięczne Maleństwo:) zachwycona pobiegłam z nim do pracy podzielić się moją radością z kumplem siedzącym biurko obok. Ten kuknął na zdjęcie i mówi, że raczej na UFO wygląda!!!!!! Myślałam, że zejdę z oburzenia:-D

Mou jak to było z urodzinami córci? Kupiłaś to zwierzątko, bo nie pamiętam? Jeżeli tak to jak to wygląda na dzień dzisiejszy? Przymierzam się do zakupu zwierzątka, ale nie wiem jakiego. Myślałam o koszatniczce albo chomiczku. chciałam króliczka miniaturkę, ale on rozrasta się do dość porządnych rozmiarów. Boję się też jak będzie z gryzieniem przez zwierzątko Miłoszka

Ostatnia edycja:
Pajkaa - piękny "obcy" :-D :-D :-D ja nie mam pojęcia jak moje wyglądało na tym etapie, bo widziałam pierwszy raz w 14 tygodniu. To już buźkę było widać. szkoda że nie miałam takiego zdjEcia jak Twoje :-) Śliczny dzidziuś he he :-D

Moniś - kupiliśmy chomika jednak. Niunia co rano jak się budzi to pierwsze co myśli to jej "myszka" 100% trafiony prezent :-) nosi go i wcale mu krzywdy nie robi. Dwa razy ją chapsnął, ale ona to z zaciekawieniem przyjęła i cały czas opowiada" myszka ugryzł małego paluszek" he he :-)

Mou to może chomiczka jednak kupię. Koszatniczka super i nawet tania, ok 30 zł. jednak potrzebuje bardzo dużą klatkę, sprzętu i fachowego jedzenia + kąpiele w dość drogim piachu. Policzyłam i wychodzi za całość ok 350 -500zł:szok: to zbyt drogo dla mnie jak na dzień dzisiejszy

reklama
Nenete ja też tak z casta zrobiłam:-) też mój pierwszy cykl, jak widać nieudany...A w ogóle jak Ci dobrze z tą wczesną owu, u mnie dopiero jest koło 20-21 dc
Moniś ja kupiłam mojej córce chomika - jest fajnie tylko wiórka są wszędzie a ona strasznie tego chomiczka męczy...
Pajkaa ale masz dzidzię super w brzuchu, zazdroszczę:-)AAAA u mnie testowanko najbliższe dopiero 21.04. OWU wypada mi akurat przed świętami i niewiem czy mój mąż da radę przyjechać...
Mou kurcze jak mi przykro a już bez kitu myślałam że trafiony, zatopiony....Wiem co czujesz bo w tym cyklu miałam tak jak Ty z testem:)

Ostatnia edycja:
Do góry