reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam sie

Dziewczyny, o 17 zrobiłam test i wyszły dwie tłuste krechy;)
Teraz już trzymam podwójnie kciuki za Wszystki.
Mou, nawet jeśli teraz miałoby się nie udać, to w przyszłym cyku bankowo. Czuję to w moczu;) Jak nie, to przyleć mnie kopnąć;)

gratulacje :) czyli termin masz na październik tak? zaraz uaktualnię listę

eeeee zalało mnie w nocy :-(
chyba że była biochemiczna?
Za dwa dni idzie clo w ruch. po owu luteina, i castagnus, ale jeszcze nie przyszedł.
Mogę łączyć castagnusa z clo???

***** mać ... stawiam Mou na biochemiczną... to nied był zwykly bladzioch...i robilaś dobrym testem... sluchaj ja w następnym cyklu bralabym od 4 wyższej luteine przez 10 dni

fioletowa zobacz co przeczytalam
przy castagnusie dobrze jest prowadzić sobie wykres cyklu ponieważ jeżeli ktoś się stara o dzidzie to cast.powinien brać tylko do owulacji po już nie!!!

co o tym myslisz ???

bierze się albo 3cykle albo 90 dni, przerywa się tylko w momencie ciąży.

ełhę :) a potem przerwa - chyba pół roku i znów jeśli w tym czasie się nie uda :tak:ale tak, na 10000% - 3 miesiące bez przerwy, no chyba że w trakcie wyskoczy plusik, to trzeba przerwać.

Pajkaa - mogę łykać castagnusa z clo???

Mou ja nie brałam przy casta niczego... spróbuj 2 cykle z casta bez niczego a potem gdyby nie wyszło możesz brać clo...

źle spalam dzisiaj glowa mnie boli, spiki do pasa:( masakra jakas

reklama
kariin netete też może być :tak: Z costkiem dopiero pierwszy cykl... i tak zawaliłam, bo dopiero zaczęłam go brać w 5dc, bo w sumie sama nie wiedziałąm czy wtedy dostałam okres.. a zaczelo sie od plamienia bardziej. No i brałam x2 tabletki dziennie a waże 45 kg... tak mi ginka kazała.. dopiero tutaj dziewczyny powiedziały, że mam zmniejszyć do 1x przy mojej wadze- i też nie wiem czy to dobrze, że zaczęłam z tymi dwiema:confused:

Wcześniejsze moje wykresy były prawie ustabilizowane miedzy temp 36,5 a 36,8 i stąd moje wnioski, że nie miałam owulki- zresztą na USG też nie było pęcherzyka :-( teraz miałam mieć monitoring, ale niestety moja ginka mnie załatwiła i pojechała na narty :dry:

mama no to czekamy razem :D

Pajka moj synek to tez Sebastian :D ladne meskie imie :) 

przeziebienie przekichane w ciazy bo prawie nic nie mozna ;( ...... trzymam kciuki ze ci sie poprawi :)

nasze mamusie staraczki

SIWA 15 luty

LOLCIA
20 luty

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

FIOLETOWA 26 luty

KARIIN 26 luty

KAROLINA 5 marzec

MONIŚ31 9 marzec

ENYA - 10 marzec

MOU 12 marzec

nasze ciężaróweczki od listopada 2011
biggrin.gif

AMNA - sierpień 2012

KAROLINA - sierpień 2012

EWA - sierpień 2012
,

PAJKAA - wrzesień 2012

ALEBUR - wrzesień 2012

ANA - wrzesień 2012

JUDITH - wrzesień 2012

MAGDUŚ1983 październik 2012
ROSEANN październik 2012

nenete ja tez bede miec nastepny cykl monitorowany i wsumie sie ciesze ale moze nie bedzie trzeba :) tak po cichutku licze tylko niewiem czy mialam owulke :((( to sie okaze za dwa dni jak temp bedzie wysoko to bylo jak spadnie to nie :( trzymam kciuki za twoj cykl oby fasolinkowy

ale się rozpisałyście :-)

mou tak mi przykro...

ja troszkę dziś głowy nie mam - pękła nam rura w garażu i mieliśmy potop... teraz muszę jakiegoś hydraulika znaleźć żeby to nam naprawił...

PajKa A o mnie zapomnialas:p Ja testuje 18.02.

Mou tak mi jakos smutno,ze nie jestes:(( Wszystko wygladalo tak obiecujaco.

Ostatnia edycja:
juz dopisuje dziewczynki:)

nasze mamusie staraczki

SIWA 15 luty

KASIIK 18 luty

LOLCIA
20 luty

NENETE 23 luty

IZA - 24 luty

MAMA - 25 luty

FIOLETOWA 26 luty

KARIIN 26 luty