R
RiSiA
Gość
witam sie
gratulacje
czyli termin masz na październik tak? zaraz uaktualnię listę
***** mać ... stawiam Mou na biochemiczną... to nied był zwykly bladzioch...i robilaś dobrym testem... sluchaj ja w następnym cyklu bralabym od 4 wyższej luteine przez 10 dni
bierze się albo 3cykle albo 90 dni, przerywa się tylko w momencie ciąży.
Mou ja nie brałam przy casta niczego... spróbuj 2 cykle z casta bez niczego a potem gdyby nie wyszło możesz brać clo...
źle spalam dzisiaj glowa mnie boli, spiki do pasa
masakra jakas
Dziewczyny, o 17 zrobiłam test i wyszły dwie tłuste krechy
Teraz już trzymam podwójnie kciuki za Wszystki.
Mou, nawet jeśli teraz miałoby się nie udać, to w przyszłym cyku bankowo. Czuję to w moczuJak nie, to przyleć mnie kopnąć
![]()
gratulacje
eeeee zalało mnie w nocy :-(
chyba że była biochemiczna?
Za dwa dni idzie clo w ruch. po owu luteina, i castagnus, ale jeszcze nie przyszedł.
Mogę łączyć castagnusa z clo???
***** mać ... stawiam Mou na biochemiczną... to nied był zwykly bladzioch...i robilaś dobrym testem... sluchaj ja w następnym cyklu bralabym od 4 wyższej luteine przez 10 dni
fioletowa zobacz co przeczytalam
przy castagnusie dobrze jest prowadzić sobie wykres cyklu ponieważ jeżeli ktoś się stara o dzidzie to cast.powinien brać tylko do owulacji po już nie!!!
co o tym myslisz ???
bierze się albo 3cykle albo 90 dni, przerywa się tylko w momencie ciąży.
ełhęa potem przerwa - chyba pół roku i znów jeśli w tym czasie się nie uda
ale tak, na 10000% - 3 miesiące bez przerwy, no chyba że w trakcie wyskoczy plusik, to trzeba przerwać.
Pajkaa - mogę łykać castagnusa z clo???
Mou ja nie brałam przy casta niczego... spróbuj 2 cykle z casta bez niczego a potem gdyby nie wyszło możesz brać clo...
źle spalam dzisiaj glowa mnie boli, spiki do pasa