reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pajkaa - dobra, już nie marudzę :-) tak czy siak szyjka wywindowała do góry i się otwiera, do tego śluz rozciągliwy. Tak więc już tylko do wtorku i nowy cykl z całym arsenałem.

reklama
Hej :-)
Ja chyba jestem już po owu- tzn. wg wykresiku tak by wypadało..
Jednak testów nie robiłam, w poprzednich cyklach była prosta krecha prawie i żadnych skoków temp ;-)
Liczę na ten mały cud :rofl2:

Staranka były, teraz tylko czekać... i czekać.

MOUSEFISH Twój wykresik obiecujący.. oj bardzo obiecujący...

Nenete - owu że hej w tym cyklu :-) piękny skok. Naprawdę!!!

Pajkaa - widziałam że u Ciebie też ciągnący. A szyjka była łatwo odczuwalnie namacalno otwarta ? :-)

Mówicie, że wykres ok? :-) Liczę na toooooo...

Póki co całą tą katorge wyczekiwania psuje mi katorga bólu zatok :( męczę się z nimi już 2 miesiaca, ale to co teraz sie dzieje osiąga swoje apogeum. Nie mam kataru, strasznie bolą mnie zatoki czołowe- nawet na dotyk łuków brwiowych. Nic nie pomaga, antybiotykoterapia też :( Skierowali mnie na tomograf, zapisali na MAJ! :no: chyba pójde prywatnie i wydam te 350 zł.. bo już nie mogę...

hej wam
mi nieco tempka spadła, ale na @ to za wcześnie... no i ostanie 3 dni mocno pozaburzane

no a poza tym bujam się z bólem gardła :-(

witam was

Mou wykresik bardzo ładny wręcz ciążowy!!! :-) &&&&& na test jeszcze masz czas nie świruj :rofl2:
fioletowa witaj, zdrówkeczka życzę. ciekawe jak u ciebie bedzie bo jak chora jestes to tempka też inaczej troszke skika. 3mam kciuki!
nenete &&&& za owocny cykl!

a u mnie czekamy na pozytywny O. i do dzieła.. ostatnie przytulanki w sobotę. M zbiera potężną armie!:-p:tak:

reklama
Do góry