reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

alebur mocno 3mam kciuki za ciebie i maleństwo, trzymaj się dzielnie,bedzie okej!
MOU taki spadek to nie spadek! owu ci sie widocznie przesunela... jeszcze nic nie przesądzone! &&& i nie gadaj glupot! :angry: bo po tyłku Ci dam
Dziewczyny za mało w Was wiary oj za mało..... ;/ trzymam kciuki!!!!:blink:

reklama
mou kurcze - w 26 dc ty zawsze miałas już tempkę dużo niżej... trzymam mocno kciukasy...
mnie trochę podnosi na duchu wykres pajki, ale ona zniżki tempki miała u siebie po dentyście.. a jak widzę twój lun enyi to mnie trochę dołuje, bo mam wrażenie że znów cykl w plecy... ale ech czekam jeszcze tylko tydzień i powinno być wsio wiadome...

Fioletowa - ale sama eiesz że masz zaburzone trzy ostatnie pomiary. No i persona pokazała owu. Do tego piękny skok. Tymi trzema ostatnimi się nie sugeruj. Owu była. Ciekawe teraz czym ten cykl się skończy ? :-)

No i co tu dużo mówić - faktycznie to mój pierwszy tak ładny wykres, no i w poprzednich tempka nie utrzymywała się ładnie aż tak długo. poleciałabym na bete ale nie wiem czemu tu u mnie tego nie robią. Czytałam też różne opinie na temat tych moich testòw i niektórym wychodzą dopiero w 14dpo. Ale uciskanie w podbrzuszu dzień przed mówi samo za siebie. A szkoda.

dziewczyny ja tam wam życzę szybkiego zafasolkowania. Każda z nas o tym marzy! :tak::-)
mój syn juz nie może sie doczekać rodzeństwa... mama kiedy i kiedy... ach :/ żeby to było tak hop siup.

mou ja tak zupełnie nie spuszczam nosa na kwinte - generalnie u mnie to jest 8 dzień po owu, wczoraj mnie podbrzusze bolało, więc nawet spadek na zagnieżdżenie jest możliwy... i tak się cieszę że to tylko tydzień do końca cyklu a nie 2...

kinga no właśnie hop siup...

No nie! Ja tu sobie smacznie usypiałam i mnie telefon obudził wredny :( miałam nadzieję na przespanie całej przyszłej @ hi hi. tak 4 dni...
"a z tym pocałunkiem to jeszcze poczekamy, rzekł książe złażąc ze śpiącej królewny..."

...żona zwraca się do męża podczas jedzenia obiadu:
-wiesz Heniu, po 25 latach małżeństwa ja wciąż żywię do ciebie ciepłe uczucia...
-Hela! No co ty? Po prostu cycek wpadł ci do zupy...

:-)

reklama
co ty czytasz mou :-)

to mi maz podeslal dzis z joemonstera
Idziemy spać, ja miotam się wciąż po mieszkaniu, Kuba już leży. Gromkim szeptem pytam:
- Kochanie nie wiesz, gdzie jest moja komórka?
- Ale która, bo nie wiem, czy chcesz pomyśleć, czy zadzwonić?

Do góry