reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nenete - współczuję bólu zatok! Dzwoń codziennie do poradni i pytaj czy ktoś nie zwolnił miejsca. Koniecznie.

Kinga - niestety ale znów test negatywny. Dzień przed @ ... ja czekam jyż na nowy cykl. Jestem wkurzona i tyle, bo wykres faktycznie ciążowy. Tyle że już spada...

Pajkaa - po ptokach. Chybs że fl była od 4 lutego, ale wątpię. Musiałabym pierwszy raz od roku mieć owu 17 dc. :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny pisze z telefonu bo od zeszłej niedzieli jestem w szpitalu. Dostalam strasznego krwotoku. Przy badaniu lek powiedzial ze juz po wszystkim, ale na usg serduszko jeszcze bilo. W tej chwili tylko plamię. Mam dzis popołudniu usg i strasznie boje sie co zobaczę albo usłyszę. Trzymajcie za mnie kciuki

hej Dziewczyny

trzymam kciuki za testowanka wasze:)

ja dzis testowalam i ani ccien cienia nie ma:( wiec pewnie lipa... niby sie nie staralismy ale jednak jakas nadzieja byla ze moze sie uda.. a tu znowu nic.. ja sie załamuje powoli...

Alebur nie wiem co napisac... trzymaj sie.. i daj znac

Chyba podbrzusze zaczyna mnie pobolewać. @ jak nic nadchodzi. Szlag by to trafił. Mam dość.

Alebur - jak tylko się czegoś dowiesz to daj znać. Czekamy na wieści od Ciebie.

Siwa - u Ciebie to jeszcze może być za wcześnie, szczególnie że nie wiesz kiedy była owu. JA w sumie też nie mogę być 100% pewna a dziś mogę mieć dopiero 9 dpo. i być 3 dni przed terminem. Tyle że cycki bolą są aż zielone he he - całe w żyłach. Nawet brodawki są w żyłach. No i wyjątkowo żaden syfek mi nie wyskoczył jak zawsze przed @. Tempka teraz to 37.5 - no nic tylko ciąża. wszystko wzorowo gdyby nie pewność że już jutro zacznę plamić. Najpóźniej w środę. :-)

reklama
ja tam strzelam ze ty juz zaciążylas :) bo tak pieknego wykresu nie mialass :) a ja no cóż mało kiedy jest okazja zeby sie starac bo nadal mieszkamy u moich rodziców... ale nie powiem chciałabym zobaczyc te 2 cudowne kreseczki.. :)

Do góry