reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
kochana cień miałam w 11 dpo a nie 9 dpo :)

aaaCHA! czyli jeszcze jest cień nadziei dla mnie :-D tyle że u mnie to może być już 10dpo. Jak również patrząc na wykres może być 8dpo, jeśli ten nagły spadek nie był za sprawą zepsutego termometru. Ale przyjmuję że to 9-10dpo. a nie inaczej :)

mou rozumiem że pod koniec to najgorzej i chciałoby się już wiedzieć! :tak: :-) jak sie uda to krzycz głośno abym słyszała! :-D;-)
kasik i tobie życzę II na koniec cyklu! :))

No i dostałam @. Jeden dzień spóźnienia, więc pewnie owu była później niż mnie się wydawało.Ufff:-) Pajkaa a propos tego co pisałaś to zgadzałoby się wszytsko - @ dostaję 14 dni po owu. Ogólnie prawidłowo, tylko co mi po tej prawidłowości??? Dobra jadę za zakupy i po dziecko do bawialni. Trzymajcie się!!!Mou ja nadal trzymam kciuki:-)

Enya - uda się prędzej czy później, choć życzę aby szybciej :-)

U mnie bez zmian tylko jakby więcej śluzu kremowego. Kurcze - jeszcze tyle dni.

enja szkoooda... trzymam kciukasy za następny cykl... heh a mój mąż wczoraj wrócił o 23.30 [uczy się ;-)] ale zaprosił heh znajomych na grilla i dziś mieliśmy grilla.. tak jakby parapetówa, bo ja w końcu pozałatwiałam dokument, mamy zrobiony odbiór budowlany i się już przemeldowałam :-D

Fioletowa no to bomba :) "owocnego" mieszkanka.
Enya tulam. Następny cykl musi sie udać.
Mou podoba mi się Twój wykres . Na test chyba za wcześnie. Trzymam kciuki.
Kasiik witaj :))
Martusia oby to rzyganko nie poszło na marne. Trzymam kciuki
Pajka mam nadzieję że masz rację co do mojego cyklu.

Doliny ciąg dalszy. Do tego nastrój jakiś nie teges. Kuba marudzi a mi cierpliwości brak. Najchętniej przykryłabym się kołdrą po uszy i udała że mnie nie ma.

Iza - często ostatnio tak mam że bym się zaszywała. Nsjlepiej na kilka dni :)

Fioletowa - co się wcześniej nie chwsliłaś hę? :) no to może na nowy meldunek będzie nowa dzidzia...

reklama
Do góry