reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Kariin - no ja się oczywiście skusiłam przez Ciebie :-D;-)i wyszła mi blada testowa na owulacyjnym. Ale wyrzut LH jest w całym cyklu. Największy jest przed owu. Ale niestety LH występuje w calusieńkim cyklu. A kiedy masz termin @?
Fioletowa - śniegu ma ponoć nie być w tym roku... oby pogoda jedak figla spłatała, bo bez śniegu to tak jakoś bleeee.....

... ten owu zrobiłam wczoraj :)

reklama
Mou mam za miesiac tzn 26 stycznia:) ale dziekuje :) owu jeszcze nie było bo dzisiaj spadek wiec plan jest taki dzisiaj przytulaski i nastepne za 2-3 dni :p nie ma, ze \boli :-D

Kariin testy owu powinno sie robic pomiedzy godzina 10-20 najlepiej w srodku bo moga wyjsc falszywe

dziwna sprawa...
szyjkę mialam otwartą przez 2 dni a teraz jest zamknięta... myslicie, ze ta otwartośc to było jeszcze spowodowane @>??

Pajkaa - no pewnie, że mogła. Zresztą ja zauważyłam u siebie, że w ciągu dnia - o różnych porach jest różna. Sprawdź jeszcze wieczorem to będziesz miała pewność. Albo ten spadek to jeszcze nie na owu?

Mój tata był z 28 stycznia :)

... oj... mówisz o tej aniołkowej fasolce? przykro mi :(

Dziewczyny kochane nie sądzicie, że gdyby testy owu wskazywały tak wczesną ciążę to stosowali by je lekarze :-D
(i teraz hit ja też zrobiłam, można o tym poczytać kilkanaście stron temu, ale raczej dla testu czy one w ogóle działają ;-) nie miałam pojęcia, że mogą pokazywać ciążę więc stwierdziłam po prostu, że nie działają :-D bo były u mnie dwie grube krechy)
Proszę się nie nakręcać za wszystkie mocno ściskam kciuki i przesyłam wirrrrrrrrrrrruski:-)

ps. czuję się fatalnie. Mdli mnie od rana do nocy ale i tak jest to boskie uczucie;-) życzę Wam aby Was już wkrótce też tak mdliło paskudnie i żeby Was cycory strasznie bolały i żebyście chodziły spać o 8 i beczały bez powodu na reklamach z bobasami:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
MOU mi tez wyszla slabsza niz na kontrolnej ale mysle ze nie jest zle bo 4 dni temu wcale nie wyszla to jest jakas nadzieja ze poziom rosnie, z tego co czytalam to poziom lh i hcg maja bardzo podobny sklad aminokwasow czy jakos tak wiec owulacyjnym tez da sie spradzic ciaze, podejzewam zee jak by ewa zrobila to na bank jej wydzie mocna krecha, ale wracajac do tematu to owulacyjnym mozna troche szybciej czegos sie dowiedziec :) bo dodatkowe swirowanko na temat fasolki, ten owu tak czy siak mi chumor poprawil moze byc ze tylko na pare dni ale zawsze to cos :)
@ powinnam dostac 28 jezeli mam cykl 30 dniowy a jezeli 28 to 26  :) u mnie to sie czesto zdaza ze mam raz 28,29,30 i 31 :) ale pan G powiedzial ze to nie jest nic dziwnego tylko norma :) jezeli bede patrzec na termin owulki ktora mialam 12 to wydzie 26 wiec test 28 jak zrobie ciazowy to powinien cos pokazac :)
Ale mi sie niechce sprzatac dzis ehhh ciezko mi sie wziasc i pozbierac do prac domowych :))

Mou no wlasnie popatrz sobie na moj poprzedni cykl spadek tez byl w 11 dc a owu w 14 dc... albo 13 dc...wiec wydaje mi sie, ze na owu... chyba...

Karolina mnie testy owu potwierdzily ciaze :-D zreszta mówia, ze te testy lh maja podobna strukture do ciazowych :)

reklama
Kariin .... eeee za wcześnie ten owulacyjny w takim razie... tydzień przed spodziewaną (może nawet 9 dni przed) nie ma prawa wyjść żaden test. To się chyba jeszcze nigdzie nie zdarzyło. Ja mam 3 dni do planowanej @ - no w sumie 4, ale testowa była blada, i tego nie biorę pod uwagę. U Ciebie to raczej pozostałości po owu. Zresztą owulacyjne rano wychodzą bardzo często fałszywie pozytywnie - po nocy. Powtórz jak chcesz po południu. Nie chcę Cię dołować, i mam nadzieję że się nie mylisz, i to fasolka. Ale to dużo za wcześnie według mnie...
Nawet ja - maniaczka testowa nie odważyłabym się na tak wczesny test :no:;-)

Do góry