reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU TY znowu grzebiesz...nigdy w zyciu nie szukalam TAM @... matko s corkom;)
Iza ja mam jakis zwykly proszek DAZ i jakis odplamiacz Areila teraz, ale to od niedawna. No i nam sie wszystko spiera ale moze dlatego, ze Patryk nie je nic takiego czym by sie brudzil a jak np zupe jemy to rozbieram go do podkoszulka bo na nim mi nie zalezy i tak pod bluzka jest;)

reklama
Rysica wg mnie mialaś owu ja mialam taki spadek w 5 dpo i wtedy bylo zagnieżdżenia :) zobaczysz po jutrzejszej tempce...

MOU a Ty od kogos kupujesz z neta clo? w oryginalnym opakowaniu?? podaj linka...

Alebus Ty clo bierzesz bez monitoringu?sama sobie podajesz??

Pajka u mnie było to tak , że po roku (z małymi przerwami) starań, poszłam do gina , który stwierdził , że po cesarce mam takie zrosty , że nie mam szans na ciążę, więc zalecił zrobienie HSG . Poddałam się temu badaniu, które przy okazji "porozrywało mi trochę zrostów i udrożniło jajowody. Ponieważ lekarz stwierdził wcześniej u mnie brak jajeczkowania , postanowił włączyć CLO 4-8 dc , w 15dc Zastrzyk Pregnyl (podwójna dawka) i od 16-25dc Duphaston . Powiedział , że jeśli po takich trzech cyklach nie wyjdzie to mam się do niego zgłosić. Co cykl kazał mi zwiększać CLO o 1 tabletkę i tyle...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)
JaM - czy Ty możesz w końcu zrobić ten test???;-)

Ja używam Vanisha, ale przyznam, nie zawsze wszystko schodzi i muszę prać drugi raz. Moi chłopcy mają wyjątowy talent to koszarnych tłustych plam.

MOU - przestań grzebać wariatko:-D

Hej dziewczyny,
u mnie dzis lżejsze mdłości.
Mou szyjka jest tak silnie ukrwiona, ze od tego grzebania Ci sie cos ubzdurało :-) Czekaj na @, ale nie aż tak intensywnie, ze szukasz jej na kilka dni przed. ;-) No. Ja dalej trzymam kciuki :-) ale jakby się nie udało, to definitywnie więcej serduszek na wykresie w przyszłym cyklu :-)
Pajka oooo! :-) a jak dlugie masz normalnie cykle ? Hmmmmmm :-)
Rysica ja się nie znam, ale na pewno owu była :-) No i korzystajcie i serduszkujcie bo nie znacie dnia ani godziny :-) Mowiłam Wam juz, (pewnie tak), ze kiedys to nie bylo takiej antykoncepcji jak teraz i moi rodzice stosowali anty naturalną, czyli zero sexu w dni płodne. I tak się poczeła moja siostra - w dni wg mamy na 100% niepłodne. I bądź tu człowieku mądry ;-)

alebur - obiecujący wykres :-) trzymam za Ciebie :-)

aldo - jak owu była, to już nie ma co serduszkować (poza serduszkowaniem dla przyjemności hahaha). A co do sposobó naturalnych - to jesteś pewna, że mama stosowała wykres i obserwacje śluzu i szyjki macicy? Czy tylko "naturalny" kalendarzyk? Bo kiedyś to metoda objawowo termiczna nie była aż tak popularna... A kalendarzyk to pic na wodę fotomontaż...

No ja już jestem - ale na sekundkę, bo muszę obiad zrobić.
JA wiem że jak wariat tam grzebię i może coś poszło. Ale to coś nie byłoby zabarwione razem ze śluzem. Po spacerze odrobinę więcej jest, więc jutro na 1000% @ albo jeszcze dziś w nocy.

PAjkaa - linku Ci nie podam, bo to nielegalna sprzedaż jest. On cały czas zmienia swoją nazwę.
I tak - to jest w oryginalnym opakowaniu, i nie jest to clostibelgyt (czy jakoś tam ) tylko Clomid, albo jeszcze inna nazwa na "S" - Clomid jest angielki (chyba) a ten na literę "S" jest z Rosji bodajże. W każdym kraju inna nazwa. Wydaje mi się że to jest jakiś przedstawiciel farmaceutyczny, który ma dostęp do tego. No i sprzedaje to jako sterydy dla facetów - no zobaczcie jak mężczyźni są od nas uzależnieni... hormony które wydzielamy my kobiety naturalnie - faceci używają jako sterydów - hi hi ...
no i dlatego jest to tak drogie... łuuuuu i sprawdzałam dziś konto - no nie stać mnie żeby mu zapłacić.

Trix - jedyna nadzieja w Tobie kobito...

reklama
Do góry