reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej dziewczynki,
mdłosci, mdłości, mdlości straszne :-(
Zdecydowalam ze nie bede probowac na pogotowiu tych sztuczek, boje sie tak kusic los jak juz pisalam. We wtorek ide do lekarza i zobacze co powie, moze mi da skierowanie na usg. Jak nie, to chyba pojde prywatnie. W 12 tyg. ciazy tutaj dopiero robia, jak Ollena pisala, a ja wtedy juz bede w PL... No wlasnie, Ollena, idziesz wczesniej, albo bylas juz?

Mou tam gdzie ja chodzilam w PL (a chodzilam do kilku roznych panstwowych dr) nigdzie nie bylo usg w gabinecie, chyba, ze chodzilam prywatnie. Takze masz tutaj duzo racji.

Ostatnia edycja:
reklama
aldo bylam 2 tyg temu:)
kolejna wizyte u tego pl gina mam ok 14 pazdziernika ale nie wiem czy pojde bo moze wczesniej uda mi sie pojsc na wizyte do szpitala, a 21 pazdz lece do PL wiec tam sobie juz pojde na dokladne usg:)

aldo kolejny raz nie moge uwierzyc, ze w UK nie ma pl gina, skoro tam tak samo duzo Polakow jak w Ie. Tutaj polskie przychodnie sa na kazdym kroku, tak samo jak polscy fryzjerzy czy polskie sklepy..
Ale Ci zazdroszcze tej PL!

Ollena - no niestety właśnie nie ma polskich lekarzy zbyt dużo... może kiedyś to się zmieni :)

... tzn. Może nie mało, ale większość jest w londynie :) a do londynu to ho ho i jeszcze trochę :)

Ostatnia edycja:
Sweety - dlatego polecałam Ci Nowakowskiego państwowo, bo on leczy tak samo pacjenta i w prywatnym i w państwowym gabinecie :):):)
Ollena - ode mnie do Londynu to jakieś 330km. :)

reklama
Do góry