reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU - dla mnie kijki były najlepsze. Zupełnie nie umiem i nie lubię ćwiczyć w domu czy na siłowni, a miałam i steper i rowerek.Joging zupełnie mnie nie rajcuje, szybko się męczę biiegnąć. A kijki - równy intensywny marsz, angażujący całe nogi, ramiona...super. Nie chodziłam tylko jak padało, albo przy dużym mrozie.

MOU dobre i 15 min, choc ja zawsze zaczynam od 30-40.
sweety duzo dobrego slyszalam o kijkach, ja sie narazie w IE nie pisze a zanim wroce do PL to wieki mina;)

Dzwonilam do mamy spytac o usg genetyczne no i u nas w miescie nie robia :-(( Buu.
A mnie dzis tak boli brzuch i slaba jestem ze wymiekam:(

U mnie też nie, dlatego jadę do Łodzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sweety - no szkoda że nie możesz teraz chodzić z kijkami, ale jak tylko urodzisz, to dziecko do nosidełka albo chusty i razem z maleństwem będziecie chodzić, chyba że lekarz później Ci pozwoli. Istnieje taka możliwość że będziesz mogła aktywnie spędzić ciąże:) Co do ćwiczeń w domu to ja właśnie wolę, troszkę się wstydzę przy widzach :) co innego rower :)

Ostatnia edycja:
Dziekuje sweety. Ani 3d ani 4d nie chce miec, ale genetyczne moze mi sie uda gdzies zrobic, jak nie to tez oka sobie nie wydlubie;)

Na szczęście nie miałam z tym problemu, bo wszystkie badania prenatalne i usg genetyczne zrobili mi bez mojej ani jednej prośby.
A gdzie się podziewa Aldo ???

Ollena - w Irlandii naprawdę jest tak do kitu z opieką w ciąży???

reklama
MOU nie wiem czy robia cos takiego w szpitalu, ale z tego co pamietam nie mialam jakiegos dokladnego, dlugiego usg. Widze, ze ten gin robi co u niego bylam za 180eu. wiec wole w PL poszukac i zaplacic mniej..

Do góry