reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ollena - niczym się nie martw :) Patryk sobie poradzi lepiej niż myślisz :) a panie w przedszkolu na pewno sobie poradzą i mu pomogą :) po kilku tygodniach przyswoi kilka słówek i będą się mogli porozumiewać. Np. moja niunia - a nie uczyliśmy jej, mówi kierowcy autobusu dziękuję po angielsku, ślicznie i wyraźnie. Dzieci łapią tak szybko że szok. Patryk nie jest inny niż większość dzieci, więc na pewno da radę :)

Sweety - cudne wieści :) jeszcze kilka tygodniu, jak się "lokator" zadomowi porządnie to i może lekarz pozwoli na małe co nieco w sypialni... :-)

Dzień dobry :)
wczoraj już nie miałam okazji wieczorem popisać. Byłam oczywiście u mojego gina - widziałam moje maleństwo - malutkie...jakieś 2cm...ale ruchliwe, z serduszkiem jak dzwon :-). O okazało się, że jeszcze 3 tygodnie temu wydawało się, że ciąża jest młodsza o jakiś tydzień niż to wynika z daty ostatniej miesiączki, a teraz widać, ze maluch nadrobił i jest dokładnie tak jak powinno być:-)
No i nie muszę już brać duphastonu 3 x dziennie tylko 2 x . Bardzo się cieszę, bo chyba potęgował moje mdłości. No i mogę chodzić na spacery, ale powoli i ostrożnie. Nordic walking zdecydowanie odpada. I do pracy na razie nie wracam.

to świetnie same dobre wieści... trzymaj się , oszczędzaj i nie spiesz się nigdzie ;)

Tak się u Was o pizzach naczytałam, że sami z mężem zamówiliśmy ;P

Pajka - fajny ten wykres z 2009 roku :) oby ten też taki był!!!

MOU - Ty w poprzednim cyklu miałaś V a ja mam owrócone V, znaczy A, hehehe ;P ciekawe, kiedy będę miała owu w tym cyklu...

Jestem od wczoraj wieczora tak szczęśliwa, ze M z Piotrkiem się nabijali, że coś wzięłam :-D.
No i umówiłam się na 10 pażdziernika z usg genetyczne i test PAPP-A u dr. Dudarewicza. Poczytałam w necie, ma bardzo dobre opinie.

Tak się u Was o pizzach naczytałam, że sami z mężem zamówiliśmy ;P

Pajka - fajny ten wykres z 2009 roku :) oby ten też taki był!!!

MOU - Ty w poprzednim cyklu miałaś V a ja mam owrócone V, znaczy A, hehehe ;P ciekawe, kiedy będę miała owu w tym cyklu...

Rysica
- ja w tym cyklu miałam V :) - tyle że mi potem w górę już tylko szło, mam nadzieję że pomimo Twojego A też będzie szło w górę, a nie odwrotnie hi hi :)

Jestem od wczoraj wieczora tak szczęśliwa, ze M z Piotrkiem się nabijali, że coś wzięłam :-D.
No i umówiłam się na 10 pażdziernika z usg genetyczne i test PAPP-A u dr. Dudarewicza. Poczytałam w necie, ma bardzo dobre opinie.

Sweety - ja Ci jeszcze polecam dr. Macieja Nowakowskiego z Hallera 1 w łodzi. Jest świetny. Wiem, bo nie dosyć że z nim pracowałam, to jeszcze był moim ginekologiem. On lubi nawet rysować na kartce podczas wizyty tłumacząc co jak i dlaczego działa tak a nie inaczej. Z pełną odpowiedzialnością go polecam, no i przyjmuje państwowo a nie prywatnie :)
http://www.znanylekarz.pl/maciej-nowakowski/ginekolog/lodz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry