alebur
Mama Miłoszka i Izuni
Jamama głowa do góry , z tego co czytałam to @ ma przyjść 7.10 , więc jeszcze nic straconego . Przecież na testach nawet pisze , żeby robić go W DNIU SPODZIEWANEJ @. Są tu dziewczyny , którym pozytyw wyskoczył po 2 tygodniach od terminu @. Ale wiem co czujesz przyżywałam to samo w zeszłym m-cu , wsłuchiwałam się w każdy ruch organizmu, a tu przyszła spóźniona @ i zaczynam na nowo ! Ale mam nadzieję , że tym razem się uda.
Nie łam się faceci nie rozumują tak jak my. Ja zawsze kiedy mam potrzebę przytulenia , pocieszenia to on się odwraca.... faceci nie mają daru empatii niestety
Ale ja cały czas z nim rozmawiam, a przynajmniej próbuję. Powiedziałam mu nawet, że ślepa i głupia nie jestem i widzę, ze się odsunął. Czy on myśli, ze mnie jest fajnie, że nie możemy się kochać??? Ja wiem, że dla M seks jest BAAAARDZOOO ważny, on mógłby zawsze i wszędzie i wiem, że już z tego powodu kryzysy mieliśmy, jak po jednych tabletkach anty moje libido było na poziomie zero. A teraz...mam po prostu wrażenie, że zaczął widzieć we mnie rosnącego wieloryba, a zapomniał, że jestem jego...dziewczyną, przyjacielem.
Właśnie poprawiłam sobie humor malinami :-)mniam
I czekam na 18.00, bo wtedy pędzę do gina.
Nie łam się faceci nie rozumują tak jak my. Ja zawsze kiedy mam potrzebę przytulenia , pocieszenia to on się odwraca.... faceci nie mają daru empatii niestety
Ostatnio edytowane przez moderatora: