fioletowa ja przy pierwszej ciazy zrobilamj myk z wysokim macierzynskim i dostalam takze generalnie wiem jak to sie robi przy wlasnej dzialalnosci ale wtdy mialam firme 6 miesiecy i dopiero zaszlam w ciaze a teraz mam zawieszona i moj ksiegowy mowi ze mnie podadza do sadu bo wyjdzie ze juz bylam w ciazy jak odwiesilam a firme ma moj tato i maz i sporo znajomycj wiec to tez nie problem zeby u kogos sie zatrudnic tylko u kogos tylko wlasnie boje sie ze mi zarzuca wyudzenie ...chociaz przezciez duzo kobiet nie wie ze jest w ciaqzy do ktoregos miesiaca ...a ja w suimie dopiero jestem w 5 tyg. nawet nie mam potwierdzenia do konca...musze chyba jakiesgos innego ksiegowego znalezc bo moj cos kreci...bardzo zachowawczy jest ...w tamtej ciazy tez mowil ze nie da sie tej kasy dostac a ja sie sama zakrecilam is ie udalo i teraz chyba tez musze pociaganac za sznurki wsrod znajomych i wybadac temat tylko mam malo czasu ....no ale mam nadzieje ze sie uda
reklama
Hejka kobitki
My po spacerku. Karmiliśmy ptaszki i wiewiórki
Pajkaa - list przyszedł przetrwało chyba z 7 tabletek, 3 można jakoś sklecić Dziękuję Ci baaaardzooo!!!! Najważniejszych jest tych kilka dni przed @ żeby progesteron nie spadł na łeb na szyję. Zobaczymy jak to teraz na mnie zadziała Chociaż ten mój wykres nie jest wcale lepszy od Twojego - w sumie to bez mała takie same, bo raz do góry raz na dół... obyśmy nie miały cykli bezowulacyjnych... wrrrr
My po spacerku. Karmiliśmy ptaszki i wiewiórki
Pajkaa - list przyszedł przetrwało chyba z 7 tabletek, 3 można jakoś sklecić Dziękuję Ci baaaardzooo!!!! Najważniejszych jest tych kilka dni przed @ żeby progesteron nie spadł na łeb na szyję. Zobaczymy jak to teraz na mnie zadziała Chociaż ten mój wykres nie jest wcale lepszy od Twojego - w sumie to bez mała takie same, bo raz do góry raz na dół... obyśmy nie miały cykli bezowulacyjnych... wrrrr
A
anagrzymis
Gość
dziewczyny chce się poradzić. brałam luteinę od 5 tygodnia ciąży, tak zaleciła mi moja gin. bo bardzo bolało mnie podbrzusze. teraz po ostatnim USG (to jest 8 tydzień) gdzie gin. stwierdziła najprawdopodobniej pusty pęcherzyk płodowy
kazała przestać mi brać luteinę. Przestałam, nie biore już dwa dni i dziś mam brązowe upławy, nie dużo, ale zawsze. I zastanawiam sie czy zrobiłam dobrze, bo jesli jest nadzieja to moze lepiej brac jakby co, a jak niestety nie ma dzidzi to przeciez nie zaszkodzi chyba??? pomóżcie
z dnia na dzień mi gorzej, a niby czas leczy rany, w pracy jeszcze jakoś funkcjonuje, muszę ale wieczorami codziennie ryczę mojemu mężowi, biedny jest, bo też mu lekko nie jest, och....
jak widzę to wszystko (te upławy) i jeszcze brzuch mnie boli to jestem pewna, że niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w maju
z dnia na dzień mi gorzej, a niby czas leczy rany, w pracy jeszcze jakoś funkcjonuje, muszę ale wieczorami codziennie ryczę mojemu mężowi, biedny jest, bo też mu lekko nie jest, och....
jak widzę to wszystko (te upławy) i jeszcze brzuch mnie boli to jestem pewna, że niestety nie będzie mi dane zostać mamusią w maju
Anna ja bym brala...ja przy 1 ciazy bralam i musialam az do momentu jak lozysko sie wyksztalci bo inaczej mogl byc nagly soadek progesteronu i poronienie wiec dopoki nie zobaczysz innego lekarza i nie potwierdzisz ze tym razem sie nie udalo to ja bym nie odstawiala..
a kiedy masz kolejna wizyte??
a kiedy masz kolejna wizyte??
Kasiurek1983
Fanka BB :)
trzymm kciukicześć
proszę dołów nie łapać myśleć pozytywnie dziewczyny :-)
ja się melduję, żeby poinformować, że jutro mnie na pewno nie będzie, bo rano mam wizytę...brrrrr
musi być dobrze...ale gdyby coś było nie tak z moją szyjką, to mnie zostawią na oddziale i się raczej nie zamelduję dopóki mnie nie wypuszczą
nie mogę korzystać z netu itp.
trzymajcie kciuki żebym wróciła
ja wpadlam n chwile ryska fajny akwa ;]
sweety ja miałam L4 bo pracuję w zakładzie gdzie jest dużo chemii i mimo że nie pracuję bezpośrednio przy tym tylko w biurze, to i tak się bałam, a moja lekarka twierdzi że nie ma co ryzykować
a potem to leżałam i i tak by mi się należało i tak
tym razem zamierzam zrobić dokładnie tak jak wtedy - najszybciej jak się da na L4 i mogą sobie mnie wzywać...
a potem to leżałam i i tak by mi się należało i tak
tym razem zamierzam zrobić dokładnie tak jak wtedy - najszybciej jak się da na L4 i mogą sobie mnie wzywać...
R
RiSiA
Gość
Mou no nie gadaj :/ kurde no szkoda mogłam wyslac w oryginalnym opakowaniu :/
no ja własnie mysle, ze u mnie to bezowulacyjny jest :/ w srode ide na usg poprosze swoja lekarke o clo...
Rysica a Ty sie juz zdecydowałas na clo?? byłas u lekarza?
no ja własnie mysle, ze u mnie to bezowulacyjny jest :/ w srode ide na usg poprosze swoja lekarke o clo...
Rysica a Ty sie juz zdecydowałas na clo?? byłas u lekarza?
Karollaaa
Zaangażowana w BB
Cześć Śpiochy:-)
we mnie zapaliła się maleńka iskierka nadziei, dziś 29 dc a tempka nadal 36,9, oby to był dobry znak:-)
ale nie testuję bo boję się rozczarowania, bo może się okazać że cykl ma 31 i wtedy będzie mi smutno a tak czekam na 2 termin @.
we mnie zapaliła się maleńka iskierka nadziei, dziś 29 dc a tempka nadal 36,9, oby to był dobry znak:-)
ale nie testuję bo boję się rozczarowania, bo może się okazać że cykl ma 31 i wtedy będzie mi smutno a tak czekam na 2 termin @.
R
RiSiA
Gość
Mou zobacz sobie tutaj moj cykl bardzo do tego podobny..
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
reklama
Karolla a ty nie pisalas ze bralas lutke?? ja zawsze jak w zegarku odstawialam luteine i za 3 dni okres ...25dc przestawalam brac a 28 dostawalam okres...takze jesli to twoj pierwszy cykl na luteinie to mozesz to sobie tak przeliczyc
ja dzisiaj ide na usg ...wiem ze jeszcze bardzo wczesnie ale ciekawa jestem co powie....podekscytowana jestem i strasznie sie boje jednoczesnie;pp a ide dopiero na 20.30 wiec to bedzie dluuuugi dzien
ja dzisiaj ide na usg ...wiem ze jeszcze bardzo wczesnie ale ciekawa jestem co powie....podekscytowana jestem i strasznie sie boje jednoczesnie;pp a ide dopiero na 20.30 wiec to bedzie dluuuugi dzien