reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

MOU jak spojrzysz na stronę clear blue, i wstawioną przeze mnie fotkę, to tam nie ma tej kreski, i pamiętam, że nie było jak sama robiłam.
A trix niech nam powie, czy okienku testowym widziała tylko jedną kreskę, czy dwie tworzące plus, bo z tego co napisała wnioskuję, że wydaje jej się, że działa jak innee i w okienju testowym powinna pojawić się jedna kreska jesli jest ciąża.
Więc poczekajny na trix:-)

MOU- ja wklejam normalnie z kompa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sweety - Trix wyraźnie napisała, że "cien kreski plusowej nie byla taka silna jak minusowa ale jednak sie pokazala" dla mnie to jasne że w polu testowym widziała dwie kreski - pionową i poziomą. :tak::tak::tak: Poza tym kupiła te same co ja :):):) więc to na pewno te... :-)

... to znaczy że u mnie coś się popierniczyło z tym wstawianiem fotek, muszę zobaczyć ustawienia... wrrrr

Nie no - trix napisała że jest kreska plusowa i minusowa (chodziło jej pozioma i pionowa) no nie róbmy z dziewczyny tłumoka, że nie wie jak się testy odczytuje :-D:-D:-D ;-)
Ja poprostu zaraz zejdę z tego świata chyba !!! No szlag mnie trafi - zrobiłam test owu, i jest druga kreska. Identycznie jak dwa tygodnie temu. Rano też już była wyraźna- po południu wyraźniejsza, a następnego dnia już była pozytywna na 10000% Znów mam owu po dwóch tygodniach???? No wiecie - mi to nie przeszkadza że możemy próbować się zapładniać co dwa tygodnie, ale przecież to nie jest normalne!!!!

jejku jaka dyskusja...a ja w sumie nie umiem na 100% odpowiedziec;pp robilam test o 5.30 rano wiec troche bylam jeszcze zaspana take nie zwrocilam uwagi czy kreska pozioma juz byla czy sie pojawila w trakcie...skupilam sie na tej kresce ktora musi sie pokazac zeby test zadzialal;p
ale na pewno mialam cien kreski pionowej co razem daje plus ...moze malo wyrazny no ale plus...i Mou nie znikla mi ta kreska jak ide zrobic siusiu to wyciagam z kosza i patrze;pppp chora na glowe jestem nie;pp a w ulotce jest napisane ze jak sie pokaze ta pionowa to wynik pozytywny nie wazne jak silna no ale saram sie nie nakrecac bo nie wyszla taka mega wyrazna tylko bardzo slabiutenka ..
Rysica to postaram sie zaczekac do niedzieli ...wtedy powinnam dostac okres ...chociaz z drugiej strony dzisiaj ostatni dzien biore luteine a gdybym byla w ciazy to nie powinnam przestawac jej brac ale w sumie to tylko 3 dni przerwy by byly gdybym w dniu miesiaczki miala juz pozytywny test...ehh jak ja przezyje te 3 dni...pewnie nie wyetrzymam i jutro znow zatestuje;p

Mou a moze ty zrob test ciazowy ...przeciez testy LH wychwytuja ciaze wiec jesli ciagle masz pozytwyny wynik i mialas plamienie no i te sensacje z piersiami...moze to dlatego tak dziwnie ze juz jestes w ciazy:>:D

MOU...a jakbys tak olała te testy owualcyjne i skupiła się na częstym seksie ;-)

I bardzo dobrze trix - znaczy jest plus i jest git:-D.

Sweety - skupiam się skupiam :-D ale olać testów nie mogę, bo my musimy trafiać konkretnie w owu ze względu na słabe nasienie M... niestety. A serduszka na wykresie są tylko w czasie owu, bo po co mam wstawiać jak już owu nie ma??? Przecież nie będę wszem i wobec serduszek ujawniać :-D:-D:-D
No Trix - to skakaj na betkę nawet dziś. Test jest pozytywny. Koniec kropka, ale gratulować będziemy po becie :tak:

Aha, rozumiem MOU...ale z drugiej strony...przy seksie np. co 2 dzień...powinno się udać :-D:tak:.
A nie lepiej trix poczekać mimo wszystko to terminu @. Ja 5 dni po terminie miałam wynik bety 134.

no w sumie.. :):):)
to czekaj Trix cierpliwie :)
Sweety - no niby powinno się udać - ale się nie udaje :-(i oprócz przytulanek nie w dni owu a w dni owu częściej, to nici z tego wychodzi. Właśnie minęło pół roku, i nic się nie dzieje. Czekamy dalej.

reklama
no w sumie.. :):):)
to czekaj Trix cierpliwie :)
Sweety - no niby powinno się udać - ale się nie udaje :-(i oprócz przytulanek nie w dni owu a w dni owu częściej, to nici z tego wychodzi. Właśnie minęło pół roku, i nic się nie dzieje. Czekamy dalej.

a badaliscie nsienie ? moze maz ma slabe i takie kochnie sie czesciej niz 2 dni nie lsuzy plemnikom ? ja zawsze staram sie zaczc przytulanka 2 dni przed domniemana owulacja, i do 2 dni po owulacji wychodzilo jakos 6 razy na cykl 28 dniowy - ciągnelo nas zeby czesciej ale ja sie balam ze armia meza jest za slaba i w sumie w drugim cyklu z castangusem i salfazinem oraz ogolnie w 4 cyklu sie nam udało

Do góry