reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
dziewczyny wstalam rano i zrobilam test ...mam te clear blue a nigdy ich nie robilam ale zakladam ze dzialaja podobniie wiec mialam cien kreski plusowej nie byla taka silna jak minusowa ale jednak sie pokazala....jestem 4 dni przed okresem....teraz to bede myslec caly czas ....kiedy znow zatestowac?

trix - zatestuj może za dwa dni :) kreska powinna byćciemniejsza już :) a najlepiej idź na betę :) bo takie cienie kresek to i ja miałam a ciąży nie było. TRZYMAM KCIUKI!!!!

a ja dziś w szoku - no tego to ja się nie spodziewałam... Tempka wystrzeliła w górę zamiast spadać regularnie... chyba czas skończyć mierzyć tempkę w tym cyklu, żeby się nie nakręcać.....

witam i spadam na rehabilitację!

Dzień dobry :)
wstałam...ale właściwie mogłabym chyba znów położyć się spać. I tak codziennie...

dziewczyny wstalam rano i zrobilam test ...mam te clear blue a nigdy ich nie robilam ale zakladam ze dzialaja podobniie wiec mialam cien kreski plusowej nie byla taka silna jak minusowa ale jednak sie pokazala....jestem 4 dni przed okresem....teraz to bede myslec caly czas ....kiedy znow zatestowac?

Trix - w clearblue strumieniowym o ciąży świadczy pojawiający się plus w okienku testowym, a nie kreska. pregnancy_colour_tip_1.jpg

Wynik to + lub - - plus oznacza ciążę, minus jej brak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się :)

Hi hi - trix - w clearblue jak masz leciusieńką pionową kreseczkę w polu testowym to znaczy że to to !!!! Powtórz po @ - teraz nie ma co bo jest HCG !!!! :tak:
Sweety - w clearblue ta pozioma kreska jest nadrukiem, i ona nie pojawia się po nasiusianiu, jest nam wydrukowana :) czyli Trix widzi pionową kreseczkę na pewno.
ciiichuuutkooo graaatulujeeee..... bo nawet w instrukcji tego testu jest że kreseczka w tym teście może być leciusieńka... a i tak znaczy że jest to pozytyw.

Trix - nie przejmuj się jak za jakiś czas kreska zniknie, nawet jeśli znikła po 5 minutach. Liczy się to co było po 3 minutach. Clearblue tak mają czasami.

trix - zatestuj może za dwa dni :) kreska powinna byćciemniejsza już :) a najlepiej idź na betę :) bo takie cienie kresek to i ja miałam a ciąży nie było. TRZYMAM KCIUKI!!!!

a ja dziś w szoku - no tego to ja się nie spodziewałam... Tempka wystrzeliła w górę zamiast spadać regularnie... chyba czas skończyć mierzyć tempkę w tym cyklu, żeby się nie nakręcać.....

witam i spadam na rehabilitację!

Rysica - w tym teście (dokładnie tym) kreska nie musi być ciemniejsza :):):) ... a może Ty byś tak teścik zrobiła co ?????? :tak: no ta tempka to chyba za ładnie poszła w górę... ???

wpadlm zoabczyc czy mou zorbil dzis rano test ??? no i co nie mam jej ...

trix - m_swety m racje jelsi jest Minus znaczy brak ciazy jak jest plus znczy jest ciąza innej opcji nie ma

a właśnie że jestem :-D- przeczytaj co napisałam wyżej o tym teście. Wiem bo nawet mam ulotkę przed sobą i te same testy :)

test owu zrobię po południu :) bo znów tempka spadłą łeb na szyję, identycznie jak 2 tygodnie temu... czy może tak tempka spadać dzień po rozpoczęciu @???

reklama
Sweety - zrobiłabym Ci fotkę, ale musiałabym kolejny test otworzyć, a jeden już zmarnowałam nie potrzebnie :)

http://www.bilder-hochladen.net/files/6vga-1.jpg

nie mogę fotek wstawiać... normalnie coś się pochrzaniło.. od Was też prosi o adres http obrazka??? Wcześniej można było wklejać z kompa... co jest grane?
no nic - wstawiłam link, na nim widać jak ta pozioma kreseczka jest jakby punktowo nadrukowana, z takich kreseczek jest zrobiona.

Do góry