reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Trix - na pewno się nie udało :):):) chociaż zawiedziona bym nie była... dziś już leciutkie krwawienie, tamponów już nawet nie zakładam... tylko wkładkę...

Sweety - czasami jest tak, że jak HCG jest wyczuwalne, a nie ma ciąży to może być nowotwór... (mój tata zmarł na raka) .. ale tak tylko sobie napisałam :-D .. aha - no i nie pamiętam jaki to nowotwór przy HCG ...

MOU sama jestes jak nowotwor ;-) ale wymyslasz!
A co do testu to jak ciaza jest to ani piwko ani herbatka kreski testu nie zaburzy, zapewniam Cie;) Nie wazne tez jaki kolor moczu!

Czesc Wszystkim!
Chcialam tylko napisac ze bylam w ciazy.Okazalo sie wczoraj ze ciaza jest martwa i umiejscowila sie za prawym jajnikiem.Jest na tyle mala ze powinna sie sama wchlonac jesli do poniedzialku nie wchlonie sie ide do szpitala.Juz na tym watku nie bede pisac bo drugie dzieciatko mialam:( Trzymajcie sie kochane.

Amna - trzymaj się...

Ja wiem, żr trudno o tym myśleć teraz, ale czy warto rezygnować?

Ja jestem w ciąży, to moja trzecia ciąża, pierwsza obumarła...z drugiej jest Piotruś

Ostatnia edycja:
Mou przepraszam nie dalam rady dzisiaj wysłać jutro podejde ok?

AMNA
trzymaj sie no nasz wątek dosłownie nie bierz bo ja w sumie 2 dzieciatko też mialam...

reklama
Rysica ja wiem, ale ja w kontekscie tego piwa przez ktore wyszla druga kreska... Jak jest ciaza to nic nie zaburzy kresek. Jak jej nie ma to nawet jakbys sie miala ze... za przeproszeniem to i tak jej nie bedzie;)
No i najlepiej tej temp nie mierzyc zeby sie nie sugerowac tym.. lepiej miec nadzieje:)

Amna przykro mi bardzo, ale nie rezygnuj tak szybko!!! No i nie bierz tak do siebie tej straty, bywa!
Ja nie wiem, dziwna jestem ale jeszcze nie mysle o tej ciazy jak o dziecku. tzn wyobrazam sobie ale tez mysle, ze gdyby sie cos stalo we wczesnym etapie to nie przezywalabym za bardzo, byloby mi przykro ze jeszcze nie teraz, ale wiedzialabym ze znowu zajde i jednak bedzie dziecko, predzej czy pozniej. Ten artykul z Twojego Stylu duzo mi rozjasnil.
Takze Amna glowa do gory!!

Do góry