reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

jestem :)

Pajka, tempka spada od dwóch dni, więc pewnie jutro/pojutrze ostanę @, no chyba, że cud się stanie i skoczy do góry ;P hehe, oczywiście na to nie liczę ;P
Kasiurek, prawda?

reklama
sweety mnie tez!!!!!!!!!!!!!
Kuzwa najgorzej bedzie jak w sloncu bede sie zle czula na Majorce... mialam tak w poprzedniej ciazy ale juz w pozniejszych tygodniach wiec mam nadzieje, ze bede sie dobrze czula. Wtedy mdlalam prawie jak tylko na sloncu posiedzialam chwile:/

Wlasnie wrocilam od kumpeli ktora ma 15m corcie i za 2 miesiace znow zostanie mama i troche mi dala nadzieji bo mowi ze totalnie nie miala objawow ciazowych przy tej drugiej ciazy dopiero w 10 tyg test jej wyszedl pozytywny no i okres jej sie spoznial ale myslalam ze to przez zmiane klimatu no i cycki jej nie bolaly a brzuch troche jak na okres...a ja wlasnie nie mam objawow poza lekkim bolem jak na okres a w sumie moj maly ma 9 miesiecy wiec tez dosyc wczesnie po pierwszym porodzie i moze teraz moje cialo nie bedzi etak wrazliwe jak za pierwszym razem...
wiem ze to takie ukladanie zeby wszystko wyszlo na moje no ale jak to mowia "nadzieja umiera ostatnia":p
dzisiaj przyszla paczka z testami i jutro rano sprobuje bedzie 25dc

ryzyko zawsze jest - to tak na otrzeźwienie ;p trzeba nie palic nie pic, zycie w miare monotonne i wtedy zmiejsza sie ryzyko wad ;]

pozatym witamy i syzbkiego zafasolkowania ;]
to mnie nie odtyczy bo jestem totalną abstynentką nawet na jak zapraszamy gości to wszyscy drinki , a ja soczek :) jakoś tak mnie odrzuca , a już wogule fajki bleee:))
A co do wad to lekarz mi mówił , ze jest większe ryzyko , a że u mnie w rodzinie są dzieciaczki z chorobami genetycznymi (dalsza rodzina,ale rodzina)to ja postanowiłam ,że albo zajde do 35 rż albo rezygnuje :(

Ostatnia edycja:
No i teraz mam zagwozdkę hi hi - bo przyszły mi testy, i oczywiście zrobiłam jeden. Ale wypiłam piwko do obiadu i siuśki były prawie białe... i kurka wyszedł cień, nie cień cienia, tylko widoczny cień.
Gdybym miała dobrą cyfrówkę - to by ten cień uchwyciło... ale nie mam więc Wam nie wyślę fotki... ale on jest widoczny od razu bez przyglądania!!! Co jest grane???

MOU - ale tempka spadła, więc to może nie ciąża... Te o dużej czułości takie są, że HCG łapią niskie... Zobacz, mi też wychodziła kreska a ciąży nie było... Jakby Ci tempka nie spadła a krwawienie było, to bardziej ciąża prawdopodobna, ale tak, jak tempka spadła, to podejrzewam testy wadliwe...

reklama
Rysica - ja też ... niestety :-D:-D:-D Z tą zagwozdką to jest tak, że te same testy robiłam już wcześniej, (chyba ze 30 już :-D ) i na żadnym nie było chociażby cienia... a co jak rano wyjdzie wyraźniejsza??? Nowotwór?

Do góry