Kasiurek1983
Fanka BB :)
jamamma - moja kolezanka miala trojkolowca xlandera zdaje sie i w lato byl zajebisty fajnie sie prowadzil i w ogole w zime klnla na czym swiat stoi na slasku,w zabrzu chodniki sa rzadko odsniezane n tyle by bylo mozna z wozkiem przejsc to rz, moze w centrum jest lepiej ale na drogach osieldowych masakra !!! ogolnie efekt taki ze wozek jej sie 3 razy przekopyrnal dobrze ze dziecko w pasach - po prstu ml chcila sie wycholic bo cos zoabczyla i wozek bec...
j polecam kupic najtansza gondole ja kupilam chyba za 200 zyla tzn powystawowy, i [otem spacerówke z babydesign sprint rozklada sie do lezka jest lekki i skalda sie w kwadrat - ma duze kolo (przejezdzialam nim 2 zimy i wyglda dalej jak nowy), ale ta firm ma tez spacerowki zywkle - ja tez posiadam jedna i jest lekk w sam raz do pociagu samochodu czy pociagu ;]
bbydesign sprinter - Szukaj w Google
j polecam kupic najtansza gondole ja kupilam chyba za 200 zyla tzn powystawowy, i [otem spacerówke z babydesign sprint rozklada sie do lezka jest lekki i skalda sie w kwadrat - ma duze kolo (przejezdzialam nim 2 zimy i wyglda dalej jak nowy), ale ta firm ma tez spacerowki zywkle - ja tez posiadam jedna i jest lekk w sam raz do pociagu samochodu czy pociagu ;]
bbydesign sprinter - Szukaj w Google
Ostatnia edycja: