reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ollena z Białej Podlaskiej:))) a dlaczego??:>
nadusilam za jakis czas jeszcze raz i znow taki zolty plyn...jak dostane okres to chyba pojde do gina bo moze za duzo tego progestweronu...

hehe sweety moze i tak byc;pp
przeczytalam wlasnie ze to moze byc objaw podwyzszonej prolaktyny a to nie fajnie bo wtedy na pewno nie zajde w ciaze:((((

sweety cycki to jeszcze, ale grzebanie nizej mnie przeraza ;)
trix pytam odnosnie tego naduszania... poznaniaki uwielbiaja tak mowic ku naszemu ciaglemu zdziwieniu;)

a mi ciagle rosna na twarzy wulkany. Podskorne bolesne...wkurzajace maxymalnie:(

Ollena - wszystkie quinny mi się podobają, i nawet chciałam jeden takowy, ale za niskie dla mnie są... kręgosłup by mi siadł totalnie! Ja mam 176cm wzrostu, wózki muszę mieć z dość wysoką rączką.
Na te Twoje syfki - to jak się kąpiesz czy nawet bierzesz prysznic - szyjesz sobie woreczek mały z lnu, i do kąpieli wsypujesz do tego woreczka otręby pszenne. Tanie jak barszcz. Pod koniec kąpieli jak juz się namydlisz i spłuczesz - takim woreczkiem pocierasz twarz, i jak chcesz - całe ciało. Wierz mi - nie ma żadnego balsamu do tej pory wymyślonego który działa tak dobrze na cerę...
To działa - zastosuj a zobaczysz... :):):) Taki woreczek - jak się bierze kąpiel warto sobie zawiesić na kranie, żeby woreczek był zanurzony w wodzie w wannie. Ten "przepis" zdradziła mi kobita z którą pracowałam w komendzie. Ona skończyła uniwersytet na wydziale kosmetologii. Zawsze zastanawiałam się jakim cudem można mieć tak piękną cerę, jak porcelana !!! I oto był właśnie sekret !!!

Aha - mam wkładką od momentu wyjęcia tampona, i na razie ani śladu plamki na wkładce... pewnie w nocy mnie zaleje....

Oki - kobitki - spadam :)
Nie spać - o nie nie :)
ale coś sobie obejrzymy i dopiero :)
To miłej nocki.
Rysica pewnie pływa w akwarium swoim nowym i dlatego jej nie ma... mąż zrobił z niej głu"P"ika :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MOU na twarz stosuje Aveeno, zreszta na cale cialo, dla Patryka tez plyn i krem Aveeno, dziala cuda na wszelakie alergie i nie tylko. To jedyna rzecz krota pomogla mojej kuzynce w straszliwej alergii...moi dziadkowie wysylali im ze Stanow plyny, proszki do kapieli, kremy Aveeno i to ja uleczylo:) Nie ma nic lepszego a ja moje syfy musze przetrwac a w PL pojde na oczyszczanie cery.
A co do wozka Quinny Speedi to bardzo wysoka raczke ma, w porownaniu do Quinny Buzz. No i jeszcze wysokich potrzebuje to tylko Maclaren XLR, ma najwyzsze raczki ze wszystkich spacerowek. Ja uwielbiam choc mam 160cm.
MOU dzis PRZEPIS NA ZYCIE!!

Do góry