reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Hej Dziewczyny, JESTEM!!!
Ale miałam dzień!
Najpierw rehabilitacja, potem przyjechałam, to mąż już skończył komodę pod akwarium robić i jak już komoda była gotowa i akwarium stało na miejscu to on sobie na piwko pojechał a ja SAMA!!! Zalałam akwarium :D:D:D:D Na razie jest mało roślinek, bo dopiero znajomi z forum mi przysyłają - pocztą jadą :D ale już się doczekać nie mogłam ;)
tu relacja z zakładania :
http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?p=256405#256405

reklama
A ja szukam imienia dla dziewczynki...
O matko...
Macie propozycje?
narazie mam Zoja, Milla, Pola, Kaja, Sonia ale te dwa ostatnie to raczej nie ze wzgledu na to, ze znam wiele psow o tych imionach;)
Lily uwielbiam ale nie mam odwagi, nie pasuje do nazwiska zreszta. Ale moze Lilia?

Czekam na Wasze typy! IiM moglaby cos podpowiedziec orginalnego:)

UFF - doczytałam Was...

MOU - współczuję :( według mnie to też @ - 10 dni fazy lutealnej to się jeszcze mieści w normie.
masz rację, utonęłam w akwa ;) JA CI DAM GŁUPIKA! P:p:p:p
no dobra, wkleję fotkę, bo chyba linku nikt nie zauważył ;P od razu mówię, tu jeszcze NIC NIE MA - będzie dużo więcej - trawka, takie a'la sitowie,, paprotnica i inne ;)
DSCF0006%252520%2525282%252529.jpg

Ollena - Pola i Kaja mi się podoba :) a może Samanta? ;P ;) hihihihi

witam sie

MOU widze, ze @ sie rozchulała... ewidentnie wg mnie masz niedomoge ciałka żółtego:/

kurde dziewczyny luknijcie na moj wykres czy to normalne nigdy tak nie miałam....

mi sie strasznie podoba pola od dawna przez pole rakse z 4 pancernych ale jak bylam w cioazy to m od razu ze nie bo ja mam na imie paulina i ze to tak samo z czym ja calkowicie sie nie zgadzam....na szczescie wyszedl chlopiec i walki o imie nie bylo ale teraz wkurza mnie troche ze tyle dzieci eraz tak nazywaja i juz nie bedzie takie oryginalne no ale jest bardzo fajne:)|

hej

rysica ja zauważyłam i obejrzałam.. wow nieźle... naprawdę fajnie to wygląda

ollena, ja mam dwa typy na dziewczynkę i mam nadzieje że uda mi się chociaż jeden zrealizować - pierwsze to klara a drugie to matylda, oba imiona bardzo mi się podobają, a poza tym klara to było imię siostry mojej babci, a ja podobno miałam być matylda... a jestem aleksandra

Hejka:)
no rozkręcił się małpiszon wstrętny :)
Pajkaa - musisz poczekać na Kasiurka z interpretacją wyników bo spadek po @ ....??? diabli wiedzą co to :) no ja na pewno nie wiem :\

Rysica - wchodziłam w link widziałam... podoba mi się ta biała wysepka :) no i całość oczywiście (odbijasz się w akwarium) hi hi

nooo a ciekawe kiedy u mnie owu teraz będzie...

co do imion to nie zastanawiałam się jeszcze i raczej dane mi będzie się nie zastanawiać długo długo długo...

A ja szukam imienia dla dziewczynki...
O matko...
Macie propozycje?
narazie mam Zoja, Milla, Pola, Kaja, Sonia ale te dwa ostatnie to raczej nie ze wzgledu na to, ze znam wiele psow o tych imionach;)
Lily uwielbiam ale nie mam odwagi, nie pasuje do nazwiska zreszta. Ale moze Lilia?

Czekam na Wasze typy! IiM moglaby cos podpowiedziec orginalnego:)
my chcemy jowita,damaris,iga

a czemu na dziewczynke? a chlopiec?
UFF - doczytałam Was...

MOU - współczuję :( według mnie to też @ - 10 dni fazy lutealnej to się jeszcze mieści w normie.
masz rację, utonęłam w akwa ;) JA CI DAM GŁUPIKA! P:p:p:p
no dobra, wkleję fotkę, bo chyba linku nikt nie zauważył ;P od razu mówię, tu jeszcze NIC NIE MA - będzie dużo więcej - trawka, takie a'la sitowie,, paprotnica i inne ;)
Zobacz załącznik 390366

Ollena - Pola i Kaja mi się podoba :) a może Samanta? ;P ;) hihihihi
fajne akwa ;]

pajkaaa - wiesz co to norm sa tkie wykresy z dzien dwa powinny byc skok owuacyjny weldug obserwcji innych wykresów ;] wiec powinno byc ok ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Helołłł
Moje typy imion dla dziewczynki: Emma, Kornelia, Lena, Klara, Rozalia, Roma, Malwina
Chłopców: Aleksander, Mateusz, Martin, Jan, Ivo, Wiktor, Oskar

Ollena powiedz mi Ty :D jak to się prowadzi wózek trójkołowy ? Czy on jest stabilny w każdej sytuacji ? My dla Julki zainwestowaliśmy w wózek i kupiliśmy wypas ale teraz uważam że to nie zbyt opłacalne, Julka w gondoli jeździła bardzo krótko, spacerówka okazała się się za ciężka - chociaż była bardzo wygodna. Teraz kupiłabym tańszy wózek głęboki a ewentualnie zainwestowałabym później w lepszą spacerówkę POdobają mi się wizualnie: Maclaren.pl a głęboki na chwilę to ten (chyba): Wózki dzięcięce TitiLand.pl, Ostatnio dodane - TitiLand - Akcesoria dzicięce
Mój przyszły wózek musi być: lekki, wygodny, mały i składać się do jak najmniejszego gabarytowo a i musi być stabilny. Słyszałam, że koła pompowane nie są najlepszym rozwiązaniem, ma któraś doświadczenie ?

Do góry