reklama
my_sweety
Fanka BB :)
Dobry wieczór:-), chłopaki na basenie, mnie nie mdli od popołudnia, więc piątkowy wieczór pomimo tego że tylko na kanapie - całkiem ok;-). Co prawda pewnie Piotrek zmusi mnie do obejrzenia Transfomers, ale czego się nie robi....
kala125
mama 11-latka i aniołka
Dobry wieczór!!!
Dawno mnie tu nie było,ale troszkę Was podczytuje.
Ullana gratuluję groszków!!!!
Aldo,Ollena trzymam kciukasy!!!!
IiM jak się czujesz
Sweety Gratulacje!! my bardzo podobnie.
Ja wczoraj byłam u ginki.wszystko potwierdzone,według @ to 7tc,według USG 6,4tc.Termin na 3 maja.Wszysto mi się zgadza z moimi obliczeniami.Dostałam L4 i dzisiaj zaniosłam.Niektórzy byli w szoku.Aha dzidzia ma już SERDUSZKO:-)
Co do objawów to chętnie oddamotworne całodniowe mdłości,wymioty,zawroty głowy,spadki cukru.
Przesyłam fluidki dla staraczek:-);-)
Dawno mnie tu nie było,ale troszkę Was podczytuje.
Ullana gratuluję groszków!!!!
Aldo,Ollena trzymam kciukasy!!!!
IiM jak się czujesz
Sweety Gratulacje!! my bardzo podobnie.
Ja wczoraj byłam u ginki.wszystko potwierdzone,według @ to 7tc,według USG 6,4tc.Termin na 3 maja.Wszysto mi się zgadza z moimi obliczeniami.Dostałam L4 i dzisiaj zaniosłam.Niektórzy byli w szoku.Aha dzidzia ma już SERDUSZKO:-)
Co do objawów to chętnie oddamotworne całodniowe mdłości,wymioty,zawroty głowy,spadki cukru.
Przesyłam fluidki dla staraczek:-);-)
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ollena - drugie 120L będzie miało i będzie stało w salonie
teraz mam w sypialni 54L, ale w 54L jest małe pole do popisu jak dla mnie...
sweety - basennn.... ach uwielbiam... sama bym chętnie poszła ;P
a Transformersów nie przegapię!!!!!! Też oglądam ;] Już chyba 4 raz ;P
uwieeeelbiam!
teraz mam w sypialni 54L, ale w 54L jest małe pole do popisu jak dla mnie...
sweety - basennn.... ach uwielbiam... sama bym chętnie poszła ;P
a Transformersów nie przegapię!!!!!! Też oglądam ;] Już chyba 4 raz ;P
uwieeeelbiam!
Kasiurek1983
wiesz sama jak to opowiadam znajomym to smieje sie z tego bo płakać juz nie mam sił a nie ma co rozpamiętywać starych ran !!! trzeba myslec ze następnym razem bedzie ok ;]Kasiurek teraz jesteśmy mądrzejsze o te koszmarne doświadczenia! Dla mnie to było traumatyczne, to tak jakby ktoś mi odebrał córeczkę na pierwsze 3 miesiące. Długo dochodziłam do ciebie, budziłam się w nocy, miałam okropne dreszcze i na samą myśl dostawałam drgawek. Teraz już nie dam się żadnej zołzie w szpitalu obrazić czy zbyć.
Przepraszam Cię, ale tak mnie rozbawiłaś tymi robotnikami że padłam
Lecę do lasu potem po małą i jedziemy poszukiwać buty
Kasiurek1983
ja poród miałam bardzo cieżki, ale opieka na medal Kasiurku gdzie rodziłas????
ja w zabrzu ;/ ale teraz jak nie załatwię cc z moim lekarzem to chce isc gdzies rodzic ale nie iwem gdzie ;/
dobra kto po 18 mial miec wyniki bety ?????
Kasiurek1983
Ullana- hmmm chyba ? pytań nie mam -mi gin wspomniał ze chce założyć krążek po 20 tc dla bezpieczeństwa ze będę miała częstsze wymazy i ewentualne antybiotyki przy infekcji . Tylko tylepowiedzial a właściwie wspomniał 28 września mam wizyte to sie zapytam o więcej szczegółów
Kasiurek1983
aldo, aldo, aldo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmm pewnie swietuje ;] dlatego tu nie pisze!!
reklama
Karollaaa
Zaangażowana w BB
Aldo czekamy:-)
ja czekam na kuzynkę przylatuje do nas na weekendzik, w poniedziałek lecimy do Polski i my z Hanią w piątek wracamy do Oslo.
ale będę tutaj w miarę możliwości zaglądać:-)
co do mojego wykresu, może i skopany a może i nie, będę sobie dalej mierzyć dla zabawy
ja czekam na kuzynkę przylatuje do nas na weekendzik, w poniedziałek lecimy do Polski i my z Hanią w piątek wracamy do Oslo.
ale będę tutaj w miarę możliwości zaglądać:-)
co do mojego wykresu, może i skopany a może i nie, będę sobie dalej mierzyć dla zabawy