reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Rysica kolejne akwarium? czy wymieniacie?
A my myslimy teraz nad tym piesem... bedzie do odebrania w listpadzie, mam zagwozdke ;)

reklama
Dobry wieczór:-), chłopaki na basenie, mnie nie mdli od popołudnia, więc piątkowy wieczór pomimo tego że tylko na kanapie - całkiem ok;-). Co prawda pewnie Piotrek zmusi mnie do obejrzenia Transfomers, ale czego się nie robi....:-D

Dobry wieczór!!!
Dawno mnie tu nie było,ale troszkę Was podczytuje.

Ullana gratuluję groszków!!!!
Aldo,Ollena trzymam kciukasy!!!!
IiM jak się czujesz

Sweety Gratulacje!! my bardzo podobnie.
Ja wczoraj byłam u ginki.wszystko potwierdzone,według @ to 7tc,według USG 6,4tc.Termin na 3 maja.Wszysto mi się zgadza z moimi obliczeniami.Dostałam L4 i dzisiaj zaniosłam.Niektórzy byli w szoku.Aha dzidzia ma już SERDUSZKO:-)
Co do objawów to chętnie oddam:potworne całodniowe mdłości,wymioty,zawroty głowy,spadki cukru.

Przesyłam fluidki dla staraczek:-);-):tak::-D

Ollena - drugie :) 120L będzie miało i będzie stało w salonie :D
teraz mam w sypialni 54L, ale w 54L jest małe pole do popisu jak dla mnie...

sweety - basennn.... ach uwielbiam... sama bym chętnie poszła ;P
a Transformersów nie przegapię!!!!!! :D Też oglądam ;] Już chyba 4 raz ;P
uwieeeelbiam! :D

Kasiurek teraz jesteśmy mądrzejsze o te koszmarne doświadczenia! Dla mnie to było traumatyczne, to tak jakby ktoś mi odebrał córeczkę na pierwsze 3 miesiące. Długo dochodziłam do ciebie, budziłam się w nocy, miałam okropne dreszcze i na samą myśl dostawałam drgawek. Teraz już nie dam się żadnej zołzie w szpitalu obrazić czy zbyć.

Przepraszam Cię, ale tak mnie rozbawiłaś tymi robotnikami że padłam :D :D :D :D
Lecę do lasu potem po małą i jedziemy poszukiwać buty :p
wiesz sama jak to opowiadam znajomym to smieje sie z tego bo płakać juz nie mam sił a nie ma co rozpamiętywać starych ran !!! trzeba myslec ze następnym razem bedzie ok ;]

Ullana- hmmm chyba ? pytań nie mam -mi gin wspomniał ze chce założyć krążek po 20 tc dla bezpieczeństwa ze będę miała częstsze wymazy i ewentualne antybiotyki przy infekcji . Tylko tylepowiedzial a właściwie wspomniał 28 września mam wizyte to sie zapytam o więcej szczegółów

reklama
Aldo czekamy:-)

ja czekam na kuzynkę przylatuje do nas na weekendzik, w poniedziałek lecimy do Polski i my z Hanią w piątek wracamy do Oslo.
ale będę tutaj w miarę możliwości zaglądać:-)

co do mojego wykresu, może i skopany a może i nie, będę sobie dalej mierzyć dla zabawy:-D

Do góry