JaMamma
Fanka BB :)
Dziękuje, fakt miałam malutki brzuch. Sąsiedzi zorientowali się że jestem w ciąży już przed rozwiązaniem W autobusie tez nie było łatwoJaki piękny brzunio !!!! Ale ja w 8 miesiącu miałam 2 razy taki !!! ŚLICZNY !!!! Też taki chcę teraz
I mam nadzieję na bębenek po @ o ile wszystko pójdzie sprawnie i mój mąż poczuje to co ja A swoją drogą to niewiarygodne że miałaś wszystko w ramach opieki, nie wiem jak w innych miastach ale my co róż za coś płaciliśmy albo dopłacaliśmy ;/ za poród rodzinny 350 PLN co okazało się że się sfrajerowaliśmy bo szpital miejski nie powinien pobierać kasy. Wiem teraz że już "nie biorą" eeee bo my to tacy cykorzy powiedzieli że trzeba zapłacić i jak mnie mąż odbierał to uczciwie poszedł wręczył pieniądze - bez żadnego pokwitowania ;/ Teraz to ja już wiem o stokroć więcej! Nawet jak szłam na porodówkę, a ledwo mi to chodzenie wychodziło, to pielęgniarka szła przede mną i nawet mi franca ręki nie podała ja przykucałam co kilka kroków bo to mi pomagał i słyszałam jak śmiała się do innej i mówi " a ta co modli się" !!! ja w tym bólu i szoku nie zareagowałem a mój mąż był w drodze na porodówkę
Monika, to chyba możemy sobie rękę podać u mnie podobnie oprócz budowy domu, teściów mam wspaniałych ale nie mogą siedzieć z wnuczką ponieważ są czynni zawodowo. Moja rodzina mieszka na drugim końcu PL i cholernie za nimi tęsknie. Dzwonimy po kilka razy dziennie. Moja mamcia nawet jak jest zimno potrafi zadzwonić i zapytać czy aby na pewno jestem ciepło przyodziana O ile wytrzymam to powiem im o ciąży po 3 miesiącu bo gotowa tu przyjechać i zamartwiać się o moje zdrowie i dziecko oszczędzę mamci tego. Mój mąż się waha a ja chcę i to bardzooo i tu jak czytam posty dziewczyn to przekonuję się, że nie taki diabeł straszny jak go malują każda z nas ma jakieś kredyty, spłaty mniejsze lub większe lokale Wy to penie młodsze ja to już 33 wiosny co dodatkowo mnie motywuje do szybszego działania
Ostatnia edycja: