reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Izabelko no to nie zazdroszczę. Zobacz jak głupi chwilowy brak prądu może narobić zamieszania.
Co do mnie ......:-p
to jak na razie na "28 dni" jedna z moich expertek potwierdziła właśnie przebytą owulację, więc włączam dzisiaj Duphaston. Czekam jeszcze na potwierdzenie od drugiej expertki. Za ok 2-3 tygi zrobię teścik ciążowy :tak::-);-)i zobaczymy co wyjdzie:szok::dry:. Jak ciąża (oby,oby) to będę ciągnąć Duphaston dalej, a jak nie to odstawię żeby dostać @ (oby nie :no:hihi)

reklama
hejka dziewczyny:-):-):-)
od początku tego wątku niesmiale Was podczytuje
ale widze Gwiazdeczke,teraz jeszcze Moniqe i Irlandie
wiec pomyslalam ze i ja napisze
starającym sie zycze rowniez zlotego strzalu
a podobnym do mnie przyszlym staraczkom milej niespodzianki
choc my odstawimy tabletki dopiero na początku 2009 roku
wiec jeszcze troszke czasu przyjdzie mi poczekac:tak::-)

dzieki Dorotko; swoja droga podziwiam,ze juz myslisz o nastepnej dzidzi; Twoja jeszcze malutka ;-) ja dlugo nie myslalam o nastepnym, moj maly dal mi popalic hihihiihihihihi

dzieki Dorotko; swoja droga podziwiam,ze juz myslisz o nastepnej dzidzi; Twoja jeszcze malutka ;-) ja dlugo nie myslalam o nastepnym, moj maly dal mi popalic hihihiihihihihi

oj Julciak do spokojnych dzieci nie nalezy:-D:-D:-D niestety
jest bardzo absorbująca
dlatego tabletki odstawie dopiero w styczniu 2009
ale teskni mi sie czasem za rosnącym brzuszkiem:baffled::confused::baffled::confused:

Dzień dobry!
Mogę dołaczyć i tutaj? Ja wprawdzie jeszcze się nie staram, ale teraz pracuję nad małżem żebyśmy się zdecydowali. Myslę o rodzeństwie dla synka i serduszkiem jestem z Wami... :-(
Teraz przed nami kilka ważnych życiowych decyzji i może jak już się wszystko wyklaruje to może i druga dzidzia się pojawi?
Tymczasem pozdrawiam i trzymam kciuki!

Irlandia mysle ze dziewczyny nie beda miały nic przeciw zebysmy dolączyły ;-) ... w sumie ja sie nie zapytałam, weszłam z buciorami odrazu :-D

hejka dziewczyny:-):-):-)
od początku tego wątku niesmiale Was podczytuje
ale widze Gwiazdeczke,teraz jeszcze Moniqe i Irlandie
wiec pomyslalam ze i ja napisze
starającym sie zycze rowniez zlotego strzalu
a podobnym do mnie przyszlym staraczkom milej niespodzianki
choc my odstawimy tabletki dopiero na początku 2009 roku
wiec jeszcze troszke czasu przyjdzie mi poczekac:tak::-)
Witajcie dziewczynki - im nas więcej tym nam milej. Powodzonka kochane.
A ja od jutra do 12.11 jestem na urlopiku, wybycze się za wszystkie czasy.Szkoda tylko, że to nie czas na owu tylko na @.

ale strzeliłam ździwko :szok:
to nie @ tylko drobniutkie plamienia.... o co chodzi :confused::confused::confused:
we wtorek idę do gin niech mnie przepada.
Kurcze, normalnie zgłupiałam :sorry2::sorry2:

to nie @ tylko drobniutkie plamienia.... o co chodzi :confused::confused::confused:
Wiesz niechce nic mówić, ale ja tak miłam z Matim w ciąży. Niby @ przyszła w terminie, ale tylko właśnie drobniutkie plamienia były przez jeden dzień - no może góra 1,5 dnia.

Witaj, to może jest fasolinka, a dokładnie , moment zagnieżdżenia:tak::tak::tak:

Mamusiasynusia miłego urlopu, odpoczywaj sobie:-D:-D:-D:-D. Ja jestem od 3 lat na wolnym, zaczęłam chorobowym na miesiąc przed porodem, a teraz ciągnę urlop wychowawczy. I raczej do pracy nie wrócę bo mam za daleko :-:)-:)-:)no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorota27 a niom mamy wiele wspolnego :-) ... może wspolnie tez zaciązymy ... znaczy kazda z osobna ale w tym samym czasie :-D;-)

A tak poza tym dziewczynki zabierzcie mnie ze soba na urlop :-D:-) .. bede grzeczna :happy2::-D:blink:

Do góry