reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Moreme swieta racja zawsze za soba tesknimy, potem jak wraca........jest super. Jest ciezko niema co sie oszukiwac, ale poki daje rade jest ok. Mam nadzieje ze jak maz teraz wroci to strzeli:-) gola......hahaha.......ale sie nie nastawiam jak w lipcu, sierpniu i wrzesniu 2008 sie nie uda:baffled:, to czekam to marca 2009.:baffled:

Z tym nakręcaniem to jesteśmy powalone haha. Objawy można zawsze sobie znaleźć. Ja też się nie chcę nakręcać w tym cyklu ale czas pokaże jak będzie naprawdę
:-) Dorota pamietasz jak w sierpniu bylam niemal na 100% pewna ze sie udalo, a tu klapa.:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Z tym nakręcaniem to jesteśmy powalone haha. Objawy można zawsze sobie znaleźć. Ja też się nie chcę nakręcać w tym cyklu ale czas pokaże jak będzie naprawdę
Oj objawy to są zawsze, nawet najmniejsze he he
Ja to zaczynam powoli bać się ciąży urojonej, bo co miesiąc sobie wmawiam, że to już :-):tak::-D

Dokładnie, ja czasami mam ubaw sama z siebie:rofl2::crazy:. Nagle kilka dni po przytulanku jest mi niedobrze, chodzę w nocy do toalety i już główka zaczyna pracować...szkoda gadać:-)

Sluchajcie jak jest moj maz w domu jest tak samoo, kilka dni po owulacji bole podbrzusza, piersi, jakies nudnosci, zachcianki, nawet temp. jak na ciaze ale wredota przychodzi. Jak niema meza w domu cykle regularne co 30 i @ o 8 rano, jak jest maz wszystko zawsze sie rozreguluje. Chyba zaczne liczyc na wpadke kontrolowana.......hahaha......

Dokładnie, ja czasami mam ubaw sama z siebie:rofl2::crazy:. Nagle kilka dni po przytulanku jest mi niedobrze, chodzę w nocy do toalety i już główka zaczyna pracować...szkoda gadać:-)

hehe,skąd ja to znam, mam dokładnie TAK SAMO. Teraz też jestem "pewna" że jestem w ciązy, hihi

:-) Dorota pamietasz jak w sierpniu bylam niemal na 100% pewna ze sie udalo, a tu klapa.:baffled:

Oj pamiętam Beatko. Wszystkie byłyśmy pewne,że jesteś już mamusią

Ano teraz może jesteś Kasiu i być może jeszcze o tym nie wiesz. Z całego serca ci tego życzę (i pozostałym staraczkom również).
Spokojnej lub nie (jak kto woli) nocki życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ano teraz może jesteś Kasiu i być może jeszcze o tym nie wiesz. Z całego serca ci tego życzę (i pozostałym staraczkom również).
Spokojnej lub nie (jak kto woli) nocki życzę

oj,pragnę tego z całego serduszka.
Ja też życzę owocnej i spokojnej nocki. Miałam prasować..ale mi się nie chce,totalny leń mnie ogarnął.Wezmę kąpiel i do łóżeczka

Cześć dziewczynki:-):-):-) Mówię Wam tylko dzień dobry znad kubka z kawą i zmykam. Jak będziecie miały chwilkę, to napiszcie proszę czy rodziłyście naturalnie czy przez cc? Ja przez cc i zastanawiam się, czy to oznacza, że jestem skazana na kolejne cc przy drugim dziecku? Może mnie oświecicie?:sorry2::cool: Buziam Was:tak:

reklama
Dziewczynki zycze Wam aby u kazdej z Was to był złoty strzał, zwłaszcza tym które mezów maja tylko na chwile :tak:

Kasia_2005 trzymam kciukaski :tak::-)

Moreme moja kolezanka przy pierwszej ciąży miała cc ... drugi raz rodziła naturalnie ... mysle ze jest szansa ze kolejna ciąża zakonczy się porodem naturalnym :-)

A tak w ogole to witam staraczki poraz kolejny :-) ... ja tez juz bym chciała, ale ... chyba jeszcze poczekamy ... a moze jakas niespodzianka miła bedzie ;-):sorry2:

Miłego dnia

Do góry